TAJČI NAJAVILA KNJIGU U KOJOJ ĆE IZNIJETI SVOJA NAJBOLNIJA ŽIVOTNA ISKUSTVA: / 'Za silovanje sam krivila sebe'

Tajči je preko sestri karmelićanki u Americi upoznala svog pokojnog supruga Matthewa Camerona

17.3.2020.
16:42
Slavko Midzor/PIXSELL

Pjevačica Tatjana Matejaš Tajči (49) najavila je knjigu u kojoj će pisati o iskustvima s estrade, depresijama, životnim nevoljama, ali i o tome kako je sve pobijedila, piše 24 sata.

"U knjizi ću pisati o svemu što se događa kad smo slomljeni, ali nastavljamo dalje. I kako nam glazba može pomoći", kazala je.

Tajči je sa 17 godina na Zagrebfestu započela svoju bogatu glazbenu karijeru kada je dobila nagradu za najboljeg novog umjetnika i treće mjesto. No, nije bila svjesna, kaže, da je upala u svijet moćnih i požudnih muškaraca.

Za silovanje koje je prošla krivila je sebe. Uvjerila se je da je sama kriva za sve. Sada je shvatila kako je previše godina provela u sramu.

Pjevala je po crkvama

"Sramila sam se svoje 'divlje' prošlosti. Jednom, dok sam pjevala, konačno sam dopustila svom tijelu da se kreće i sad se dobro osjećam", napisala je.

Unatoč slavi, slomila se je i pobjegla u Ameriku gdje je pjevala po crkvama, a preko sestri karmelićanki upoznala je i pokojnog supruga Matthewa Camerona.

Vodila je i show "Waking Up in America", motivacijsku emisiju u kojoj su gosti iznosili iskustva borbe sa svojim problemima. Unutarnji mir, rekla je, ni tad nije pronašla.

"Sve je u mom životu bilo dobro, ali sam svejedno osjećala da nešto nedostaje. Bila sam u depresiji. Nisam znala kako moj život treba izgledati, ali sam točno znala kako se želim osjećati", otkrila je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali