Udovica prerano preminulog kompozitora Rajka Dujmića, Snježana, na svom se Facebooku požalila da članovi Novih fosila, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago, ipak neće sudjelovati na snimanju albuma dosad neobjavljenih pjesama njenog pokojnog supruga.

"Na žalost Sanja, Zec i Marinko su odlučili da neće sudjelovati na albumu novih pjesama od Rajka. Nema ljutnje, nema svađe, poštujem njihovu odluku. Nisam to očekivala, ali svatko u životu ima svoje prioritete...", napisala je Snježana uz video singla njenog pokojnog supruga "Naša stvar".

Rajkovi fanovi u komentarima su počeli negodovati te nisu imali baš lijepe riječi za članove Novih fosila.

Deset do sada neobjavljenih pjesama

"Pitam se gdje bi bili i da li bi za njih itko znao da nije bilo Rajkovih pjesama? A bilo bi onda zgodno i lijepo od njih da uopće više nikada nigdje ne koriste i ne pjevaju niti jednu Rajkovu pjesmu!", "Sram ih bilo, a još prije dva dana Sanja i Zec su pričali da nastavljaju dalje", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, početkom veljače Nenad Ninčević u svom je starom mobitelu pronašao deset do sada neobjavljenih Rajkovih pjesama, a u dogovoru sa Snježanom odlučili su da će snimiti album koji će svijetlo dana ugledati do kraja ove godine.

Za sada je otkriveno da će na projektu sudjelovati: Aki Rahimovski, Luka Basi, Indira Levak te Vlado Kalember i Srebrna krila.