Play ponuda

SIMONA VEĆ IMA PLANOVE ZA BEBU: / 'Moj suprug svaki dan moli da bude sin i da ga Isus pozove u svećenike'

Image

Nekoć slavna starleta, Simona je potpuno promijenila život, a svoje svjedočanstvo rado dijeli s vjernicima.

23.12.2016.
20:34
Play ponuda

Simona Mijoković nekad je bila slavna starleta, poznata po burnom braku s Antom Gotovcem, a danas je velika vjernica koja rado govori o svom preobraćenju.

Image
SIMONA: /

'Probala sam sve, orgijanje, drogiranje... Slušala sam glas đavla i mjesečno trošila 20.000 kuna na hranu'

Image
SIMONA: /

'Probala sam sve, orgijanje, drogiranje... Slušala sam glas đavla i mjesečno trošila 20.000 kuna na hranu'

"Javnosti sam najpoznatija po razuzdanom i kriminalnom načinu života, prostituciji i drogi. Ja sam bila dijete koje nije prakticiralo sakramente i vjeru, a sad se to sve promijenilo", kaže Simona.

Danas je udana za Stanislava Mijokovića s kojim čeka dijete, a par skupa s njenom kćeri iz braka s Gotovcem živi u Austriji.

Oboje su vrlo religiozni i svakog su dana u crkvi, a Simona je otkrila i za što se njen mužić moli.

"Moj suprug svaki dan moli na misi da bude sin i da ga Isus, kad naraste, pozove u svećenike", kaže Simonica, koja vjenicima na duhovnim obnova prepričava svoje svjedočanstvo.

Simona u svojim svjedočanstvima često govori o svome djetinjstvu te o pubertetu u kojem se počela baviti modelingom. S 14 se godina već drogirala i bolovala od bulimije. Od nje ju je, kaže, izlječila tjestenina kuhana u blagoslovljenoj vodi s posvećenim uljem i solju.

Bila je i na egzorcizmu

"Bila sam u okultnom svijetu i praktički odrasla na astrologiji. Dvije godine sam se družila s vješticama. Zbog raznih poganskih obreda potpuno su me zaposjeli demoni", kaže današnja vizažistica.

Kada se oslobađala od demona, kaže, danima nije mogla hodati.

"Kod patera Petra, egzorcista, u Sloveniji sam imala zadnja oslobođenja duše. Hvala Bogu, sad opet dišem slobodno kao dijete Božje", kaže Simona.

Play ponuda
Play ponuda