Play ponuda

'ANTE JE OSOBA...' / Simona Mijoković i Ante Gotovac idu skupa na ljetovanje, a bit će tamo i njezin suprug

Image

Simona je svijetla reflektora u potpunosti ostavila iza sebe te se povukla iz javnosti i posvetila obitelji

1.7.2022.
17:55
Play ponuda

Simona Mijoković u potpunosti je promijenila svoj život te je posvećena vjeri, svojoj obitelji i majčinstvu. Ona je u intervjuu za RTL.HR otkrila koji su joj planovi za ljeto koje će provesti sa suprugom Stanislavom, njihovo troje djece i kćeri Gabrijelom koju je dobila s prvim suprugom Antom Gotovcem.

Image
FELJTON: IVANA HIRSCHMANN /

Prva učiteljica tjelovježbe u Hrvatskoj se hlačama i kratkom frizurom borila za jednakost

Image
FELJTON: IVANA HIRSCHMANN /

Prva učiteljica tjelovježbe u Hrvatskoj se hlačama i kratkom frizurom borila za jednakost

"Prvenstveno idemo na Vir, kod moga oca i on će tada proslaviti rođendan. Tamo ću biti sa suprugom Stanislavom, djecom Joshuuom, Amalijom i Zvjezdanom. Gabrijela već idući tjedan ide kod tate u Beograd, a mi je vozimo za Beč jer putuje avionom. Kasnije će s Antom otići tjedan dana na Čiovo i tamo će biti u resortu kod njegovog prijatelja. I mi ćemo svratiti. Pokupit ćemo Gabrijelu", ispričala je Simona.

Simona i Ante zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima.

Povukla se iz javnosti

"Ante je osoba koja je mene odvela na Tabor i on će uvijek imati mjesto u mojim zahvalama i molitvi i srca. Uostalom, to je želja moga djeteta, da budemo zajedno nekoliko dana na moru. Ne da boravimo u istom prostoru ili spavamo u istoj sobi, nego kao roditelji naše Gabrijele, na taj način", istaknula je.

Simona je svijetla reflektora u potpunosti ostavila iza sebe te se povukla iz javnosti.

"Deset godina i pet mjeseci slijedim gospodina Isusa Krista, mojeg spasitelja, otkupitelja, mog osloboditelja, a on mi je dao jedan nezasluženi dar, a to je da u mom srcu ne gajim ljutnju niti mržnju prema nikome", kazala je.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Play ponuda
Play ponuda