Play ponuda

SIMONA PRONAŠLA NOVU LJUBAV: / 'Meni je važno da je muškarcu Isus na prvom mjestu, kao i meni'

Image
Foto: Facebook/Simona Ištvanović

Simona je pronašla svoj mir u Kristu. Otkad se povukla iz medija, radi kao vizažistica i širi vjeru. A otkad se posvetila Bogu, Simona je u boljim odnosima i s bivšim suprugom.

11.4.2016.
21:59
Facebook/Simona Ištvanović
Play ponuda

Simona Ištvanović stalni je posjetitelj Kuće susreta Tabor kamo redovito ide na duhovne obnove. Tamo ju je prvi put odveo bivši suprug Ante Gotovac.

"Ovamo sam došla doslovno iz pakla. Dotaknula sam dno s prostitucijom i s drogom", rekla je Simona, koja je prije nekoliko godina počela živjeti daleko od medija i posvetila se Bogu i vjeri, za RTL.

Otad je, kaže Simona, u boljim odnosima i s Antom, koji je nedavno izišao iz komune.

Image
VRATIO SE: /

Ante Gotovac napustio komunu, kaže da se liječio od ljubavi, a ne ovisnosti

Image
VRATIO SE: /

Ante Gotovac napustio komunu, kaže da se liječio od ljubavi, a ne ovisnosti

"U Anti imam najboljeg prijatelja, brata u Kristu. Bio je s Gabicom par dana, igrali su se, vodio ju je u školu, išao je na informacije. Bogu hvala, imamo zdrav odnos", rekla je Simona, koja žali što ranije sa svojom kćeri nije imala odnos kakav ima sada.

"Ona je moj najveći blagoslov što mi je Isus dao", kaže Simona, a otkrila je i kako bi voljela imati još dvoje djece, sina i kćer.

shimmer fallback
UKAZALA SE SIMONA IŠTVANOVIĆ /

Kako izgleda, čime se bavi i viđa li Antu Gotovca

S kim to planira, nije željela otkriti, no dala je naslutiti kako je u njen život ušao neki muškarac koji je jako usrećuje, a imaju i isti interes.

"Meni je najvažnije da je muškarcu, kao i meni, Isus na prvom mjestu", rekla je Simona.

S obzirom na to da je u posljednje vrijeme i Ante sve posvećeniji svom odnosu s Bogom, možda njih dvoje ponovno postanu više od prijatelja.

Play ponuda
Play ponuda