Play ponuda

SEVERINA PRUŽILA PODRŠKU NINI KULUZ: / 'Radi se ovrha nad djetetom kao da je stvar. Ne dozvolimo to!'

Image
Foto: Instagram

U utorak 27. lipnja u 11 sati je najavljena ovrha malenog Cesarea, sina Splićanke Nine Kuluz, koja se već šest godina bori za skrbništvo s njegovim ocem kojeg je ostavila jer ju je maltretirao.

26.6.2017.
14:10
Instagram
Play ponuda

Severina Kojić je stala u obranu Nine Kuluz, Splićanke koja se već šest godina bori da njenog sina Cesarea ne vrate ocu, kojeg je ostavila jer ju je maltretirao, u Italiju.

Pjevačica je na svom Instagramu objavila poziv svima da se pridruže prosvjedu kojim će se pokušati spriječiti ovrha dječaka koja je najavljena za utorak, 27. lipnja u 11 sati.

Image
SEVKIN MENADŽER DEMANTIRA POPOVIĆA I TVRDI: /

'Nudio joj je 800.000 eura da bude s djetetom pod njegovom kontrolom, odbila ga je riječima...'

Image
SEVKIN MENADŽER DEMANTIRA POPOVIĆA I TVRDI: /

'Nudio joj je 800.000 eura da bude s djetetom pod njegovom kontrolom, odbila ga je riječima...'

"[DANAS CESARE, SUTRA DUJE] Dragi moji dobri ljudi, hvala vam na bezrezervnoj podršci koju ste mi pružali ovih dana. Hvala svim ženama koje su mi u svojim porukama podijelile i svoja iskustva. Šaljite i dalje, jer sve se čita i znajte da nismo same!!! Borit ćemo se za sve nas. Sutra, u utorak, jedna majka treba najveću podršku. Sutra je jedno dijete osuđeno na život bez majke. Pravi se nad njim ovrha, kao da je dijete stvar. Ne dozvolimo da nam djecu tretiraju kao brojeve. Od sutra više ništa neće biti isto ako svi zajedno ne odemo u Split. Do jučer je to bio mali Ante, Šime, Domagoj... Sutra Cesare... A preksutra tko zna tko.
 Vidimo se sutra u Splitu na adresi Pujanke 71. Od 9-13h. 
Hvala vam", napisala je Severina.

Uz uobičajene hastgagove, uz objavu je stavila i hashtag #spasimocesarea.

Severinina objava je podijeljena i u Facebook grupi I ja sam majka koja je pokrenuta kao podrška njoj u borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom koju vodi s djetetovim ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. U toj se grupi organizira odlazak na prosvjed autobusom iz Zagreba u Split.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Žene, majke, cure, i svi ostali dobre volje! Ovo je službeni poziv za naš #majcinzid koji će sačuvati Cesarea od ovrhe! Molim da dijelite i da DOĐETE: OKUPLJANJE POČINJE NA ADRESI PUJANKE 71, SPLIT VEć U PONOć S PONEDJELJKA NA UTORAK!!! A OD 9 SMO "MAJČIN ZID"!!! U ROZA MAJICAMA SVE!!! Dijelite ovo molim vas!!! I dođite u što većem broju jer jedino MAJČIN ZID može ovo napraviti", napisala je Vjekoslava Bach.

Play ponuda
Play ponuda