Pjevačica je prije nekoliko dana istaknula koliko je sretna što će se pojaviti na naslovnici romana

Severina je na Instagramu objavila izazovnu fotku sa snimanja za naslovnicu romana 'U ime mafije' Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, inače autora stripa 'Alan Ford'.

U maniri stare holivudske 'femme fatale', pjevačica je pozirala s pištoljem u ruci. Cijelo tijelo joj je u sjeni, osim očiju koje su u prvom planu.

Fotografija je u nekoliko sati skupila gotovo 25.000 lajkova i stotine komentara oduševljenih pratitelja.

"Uime Oca i Sina i Duha svetoga, koja lipa slika", "Najljepša i najbolja", "Angelina Jolie", "Wow, nestvarna si", "Diva", "Prava si bomba, svaka čast", pisali su joj.

Severina je prije nekoliko dana istaknula koliko ju oduševljena pojavljivanjem na naslovnici romana.

"Alan Ford, najpoznatiji strip na svijetu i moj omiljeni, napisao je slavni Max Bunker. Danas u izdanju izdavačke kuće 'Sandorf' izlazi njegov roman 'U ime mafije'... 'Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće 'Sandorf' da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegova romana. To je krimić... i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca...' Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? Snimali smo za nekoliko dana, moja ekipa s kojom snimam i novi album. Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni... A ja sam u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sreće. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina", napisala je pjevačica na Instagramu.