EUFORIJA NA VRHUNCU / Rasprodan i drugi koncert Baby Lasagne na Šalati: U prodaju puštene karte za treći

Image
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Drugi koncert rasprodan je u manje od pola sata, a očito je da je Baby Lasagna krenuo stopama Aleksandre Prijović jer je na Eventimu sada dodan još jedan koncert

15.5.2024.
16:38
Sanjin Strukic/Pixsell
VOYO logo

Baby Lasagna je na ovogodišnjem Eurosongu završio na drugom mjestu, a nedugo nakon toga su na Eventimu objavljene karte za koncert 12. rujna na Šalati. Karte su rasprodane u samo četiri minute, no i za drugi je koncert, koji će se održati 13. rujna, potražnja također bila velika.

Drugi koncert rasprodan je u manje od pola sata, a očito je da je krenuo stopama Aleksandre Prijović jer je na Eventimu sada dodan još jedan koncert. Fanovi će Baby Lasagnu imati priliku slušati i 14. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Nije se tome nadao

Baby Lasagna, najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurosong natjecanja od osamostaljenja Hrvatske, podigao je državu na noge i napravio nešto što se ne viđa često - ujedinio je naciju, pa nije nimalo neobično što su brojni obožavatelji čekali da karte uđu u prodaju kako bi uživo slušali pjevača. Nakon što su karte rasprodane u samo četiri minute, Baby Lasagna se oglasio na Instagramu i priznao da se tome nije nadao.

Image
'ŠTO?!' /

Oglasio se šokirani Baby Lasagna: 'I dalje mi nije jasno!'

Image
'ŠTO?!' /

Oglasio se šokirani Baby Lasagna: 'I dalje mi nije jasno!'

"Što?! Prvi show je rasprodan u četiri minute", iznenađeno je rekao Lasagna, koji je zbog velike navale najavio koncert već za idući dan, a karte su krenule u prodaju danas u 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Baby Lasagna odabrao najbolje tabletiće u nagradnom natječaju portala Net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo