Play ponuda

DOLAZI PRINOVA / Prvi put nakon što je objavila da je trudna, Doris Pinčić vodila emisiju i skrivala trbuščić: Evo do kad je gledamo na malim ekranima

Image
Foto: HRT, Instagram

Kako je voditeljica i glumica vanjska suradnica na HRT-u, ne mora uzimati rodiljni dopust

25.2.2023.
13:13
HRT, Instagram
Play ponuda

Voditeljica i glumica Doris Pinčić je, prvi put nakon što je u srijedu otkrila da je trudna, vodila emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Doris je za emisiju obukla zeleni sako koji je skrivao trudnički trbuščić te je nosila crne široke hlače.

shimmer fallback
shimmer fallback

Na službenoj Facebook stranici emisije objavili su fotografiju na kojoj je Doris pozirala uz voditelja Davora Meštrovića. Doris je pozirala u crnoj pripijenoj haljini, a neki smatraju kako se na fotografiji vidi njezin trudnički trbuščić.

Glumica je otkrila za Gloriju kako ona i njezin suprug Davor Guberović čekaju dijete. Otkad je objavila sretne vijesti, mnogi postavljaju pitanje do kad će Doris gledati u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". Kako doznaju 24 sata, Doris je na HRT-u zaposlena kao vanjski suradnik pa upravo zbog toga neće uzeti rodiljni dopust, a isto je napravila i prilikom prve i druge trudnoće. 

Image
'ISTINA JE, TRUDNA SAM' /

Doris Pinčić Guberović će po treći put postati majka: 'Radujem se jer stiže još jedno malo biće'

Play ponuda
Play ponuda