Play ponuda

PLANOVI: / Mateo Kovačić i Izabela vjenčat će se u crkvi gdje su se zaljubili

Image
Foto: Instagram

Mateo Kovačić zaručnicu Izabelu Andrijanić odvest će pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima u kojoj su se zaljubili.

24.6.2016.
20:00
Instagram
Play ponuda

Zvijezda španjolskog kluba Real Madrid Mateo Kovačić oženit će svoju Izabelu Andrijanić u crkvi u kojij su se i upoznali, piše 24 sata.

Image
U VEZI SU GODINAMA: /

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj ljubi ovu prekrasnu plavušu

Image
U VEZI SU GODINAMA: /

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj ljubi ovu prekrasnu plavušu

"Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek", rekao je svojedobno Mateo.

Sportaš je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Ondje se kao srednjoškolac zaljubio u vršnjakinju Izabelu Andrijć. Ona je pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabelu hvali voditeljica zbora Irena Lacić da ima lijep glas, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme. Prije više od šest godina između srednjoškolaca je planula romansa, a par sad naveliko kuje planove za vjenčanje u lipnju iduće godine. Kovačićeva je zaručnica, doznajemo, poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju kolege iz njezina bivšeg zbora.

Budući supružnici probali su i vezu na daljinu kad je Mateo živio u Milanu gdje je igrao za Inter.

"Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za curu i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa", rekao je nogometaš.

Kad ga je prošlog ljeta kupio nogometni klub Real Madrid, studentica ekonomije preselila se s Mateom u španjolsku prijestolnicu.

Pobožni par i u Španjolskoj prakticira duhovnost.

"Uvijek ima perioda kad manje moliš. Ponekad mi treba netko da me ‘pogura’ u molitvi. Zato ponekad molim s djevojkom ili s roditeljima", rekao je nogometaš, koji često oko vrata nosi lančić s križem.

Play ponuda
Play ponuda