VIDEO POZNATE NOVINARKE (60) HIT EURA / Prekrižila noge, pa to krenula obrnuti, a putem joj se dogodila mala nezgoda

Talijanska sportska novinarka na televiziji radi od početka 1990-ih, višestruka je dobitnica nagrada za televizijsko novinarstvo. Sudjelovala je i u talijanskoj verziji 'Plesa sa zvijezdama'

19.6.2021.
13:29

Talijanska novinarka televizije RAI Paola Ferrari (60) je tijekom sportske emisije u sklopu praćenja Europskog nogometnog prvenstva u jednom trenutku prekrižila noge te pokazala međunožje. Na sebi je imala haljinu dubokog proreza, a na trenutak je zaboravila na kamere te je otkrila više nego što je htjela.

Scena je mnoge podsjetila na film "Sirove strasti" sa Sharon Stone u glavnoj ulozi. Inače, Paola na talijanskoj javnoj televiziji radi od početka 1990-ih i vodi emisije poput "Sportske nedjelje" i "90. minute", a prvi angažman na TV-u je imala davne 1977. godine. Višestruka je dobitnica nagrada za televizijsko novinarstvo.

Završila i u politici

Paola je vodila sportsku emisiju i na Europskom prvenstvu 2004. godine, pratila je i analizirala utakmice Lige prvaka. Bavi se i izdavaštvom, a svojevremeno se i politički angažirala. Kao članica talijanske desnice, 2008. godine se kandidirala na općim izborima u izbornoj jedinici Lazio.

Paola je rodom iz Milana, u braku je s poduzetnikom Marcom De Benedettijem s kojim ima dvoje djece.

Operirala karcinom lica

U 2014. godini je uspješno operirala karcinom lica. U više navrata je pričala o detaljima ove bolesti. Provotno se mislilo da se radi o beznačajnom prištiću, ali na kraju se ispostavilo da je riječ o tumoru kože koji joj je ostavio ožiljke po licu. 

Sudjelovala je i 2006. u prvom izdanju talijanske verzje "Plesa sa zvijezdama", a 2013. godine imenovali su je počasnom članicom Centra kulturnih studija, kulturnog projekta aktivnog građanstva usmjerenog na integraciju.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen