HOLLYWOOD IMA NOV VRUĆI PAR / Channing Tatum i Zoe Kravitz spojili su se nakon što su oboje teško propatili

Kolege glumci Zoe Kravitz i Channing Tatum nakon burnih veza koje su prekinuli prošle godine sve više vremena provode zajedno

20.9.2021.
7:10
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda se Zoe Kravitz i Channing Tatum nisu zajedno pojavili na Met Gali, ali su zajedno otišli s tog glamuroznog događaja. Pojavili su se na after partyju Alicie Keys gdje nisu skidali ruke jedno s drugoga, piše People.

Na partyju su bile svjetske megazvijezde poput Michaela Jordana, Leonarda Di Caprija, Serene i Venus Williams, Elona Muska, Ciare...

Zoe i Channinga papparazzi su već ulovili kako se voze na biciklima ulicama New Yorka. Djelovali su posve opušteno i sretno.

"Oni su više od prijatelja"

"S Channingom i Zoë događa se nešto više od prijateljstva. Puno vremena provode zajedno i zabavljaju se. Oni su više od bliskih prijatelja ili tek kolega koje je spojio posao. Njihov odnos definitivno je prerastao u nešto više", rekao je izvor blizak paru.

Nakon burnih veza i prekida u prošlosti, izgleda da je par pronašao utočište i rame za plakanje jedan u drugome. Channing je nakon kraha braka s Jennom Dewan vrlo brzo pronašao novu partnericu za koju se također ispostavilo da nije ona prava. Riječ je o pjevačici Jessie J s kojom je godinama raskidao i mirio se.

I Zoë je posljednjih godinu dana patila zbog ljubavi. U prosincu 2020. godine podnijela je papire za razvod od kolege, američkog glumca Karla Glusmana. U braku su izdržali godinu i pol dana.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali