OPA, NOVE FOTKE! / Mamića opet ulovili s mladom Hercegovkom! Poznati i detalji: 'Bili su ljubazni... Jelena se odvezla u Roveru koji joj je kupio Zdravko'

Image
Foto: Instagram/Pixsell/Denis Kapetanovic

U javnost je dospjela nova fotografija Zdravka Mamića i Jelene Planinić iz Mostara

26.1.2023.
10:26
Instagram/Pixsell/Denis Kapetanovic
Play logo

Proteklih nekoliko dana mediji ne prestaju pisati o novoj ljubavi Zdravka Mamića, a riječ je o Jeleni Planinić iz Ljubuškog. Ona je od Mamića mlađa tridesetak godina, a navodno se planiraju i vjenčati. Njih dvoje se po Hercegovini uopće ne skrivaju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sada su napokon pojavile nove iz kafića/noćnog kluba Taboo u Mostaru gdje su zajedno bili na piću. Fotografije je objavio 24 sata, a pogledajte ih OVDJE. Kako su napisali, bili su ljubazni, a onda se ona odvezla u Range Roveru koji joj je kupio upravo Mamić. Prema pisanju Storyja, gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je krenulo još prije tri godine, dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tada se nije ni pretpostavljalo da su u vezi, jer je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
PA OVO JE SAPUNICA! /

Iscurili bomba detalji Mamićeve romanse: Mlađahna Hercegovka družila se s njegovom ženom, a kad vidite tko joj je bivši muž...

Jelena je bila udana za Hercegovca Dadu Planinića i nisu imali djece. Zadržala je prezime bivšeg muža. O njemu se još zna da je suvlasnik lanca trgovina odjećom, uključujući trgovački centar u blizini Međugorja "Park & Shop". Jelena nema puno informacija o sebi na društvenim mrežama. Na LinkedInu piše da je u prošlosti radila kao recepcionarka, a pretpostavlja se da je riječ upravo o tvrtki bivšeg muža i njegove rodbine.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Još se ne zna je li brak Zdravka Mamića s Marinom službeno okončan, a ona se povukla iz javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo