Play ponuda

Njihove su žene za glavu više od njih, ali oni ne mare!

shimmer fallback

Visoke djevojke često muku muče s tim kako pronaći partnera koji će biti viši od njih.

18.6.2011.
14:04
Play ponuda

Iako je oduvijek glasio za jednog od nižih glumaca Hollywooda, Tom Cruise uspio je 'upecati' mlađu i zgodniju djevojku, glumicu Katie Holmes i učiniti je svojom ženom. Neizmjernoj ljubavi Katie i Toma na putu nije stajalo ama baš ništa, pa tako ni Tomova visina.

Još jedna visoka i vitka glumica, Nicole Kidman za svojeg je bračnog partnera odabrala pjevača Keitha Urbana koji je niži od nje. Iako vizualno pomalo neskladni, Nicole i Keith u obiteljskom su životu itekako skladni.

Srce popularnog rockera Ronniea Wooda, osvojila je mlađahna i visoka manekenka Ana Araujo. Untoč burnoj i turbulentnoj vezi, Ana i Ronnie uspjeli su održati svoju vezu i postati još jedan ljubavni par koji unatoč godinama i visini, uspješno održavaju svoju vezu.

Trenutno najpopularniji bivši zaručnici, Hugh Hefner i Crystal Harris, javnost zabavljaju raskidom svojih zaruka. Kao i većina bivših supruga i ljubavnica popularnog Playboyja Hefa, mlada Crystal viša je od kralja Playboyjevog carstva. No, naravno nije visina ono što je kumovalo raskidu njihovih zaruka. Po kuloarima se šuška kako je Hef navodno varao svoju buduću supruga.

Iako danas glasi za jednu od najbogatijih razvedenih žena svijeta, Slavica Ecclestone uvijek će javnosti ostati u sjećanju kao supruga šefa Formule 1, Bernie Ecclestonea. Osim što su tijekom braka uvijek bili medijski eksponirani, Slavica i Bernie pažnju su privlačili i svojim izgledom. Kako je Slavica puno viša od Bernie bilo je gotovo nemoguće ne primijetiti ih gdje god se pojavili.

Predstavnici domaće scene s ovim 'obilježjima' su Anica i Robert Kovač. Naša najljepša misica, osim prekrasnim crtama lica može se pohvaliti i visinom. Iako je njezin dragi, nogometaš Robert Kovač niži od nje, oni u javnosti djeluju kao savršeno skladan i sretan bračni par.

Play ponuda
Play ponuda