Nakon grudi Angelina sada namjerava ukloniti i jajnike

shimmer fallback

Nakon što je javno priznala da je preventivno obavila dvostruku mastektomiju, glumica Angelina Jolie sada planira ukloniti i jajnike.

16.5.2013.
7:20
Play logo

Ako je vjerovati pisanju časopisa People, glumica Angelina Jolie nakon 'odrađene' dvostruke mastektomije u naredne tri godine namjerava ukloniti i jajnike kako bi znatno smanjila šanse da oboli od raka, čemu je genetski sklona.

Naime, zbog toga što u sebi nosi gen BRCA1, ova 37-godišnja glumica ima 50 posto šanse oboljeti od raka jajnika. Neki liječnici preporučuju da se ta operacija obavi do 40. ili kad žena više ne želi imati djecu, iako postoji rizik da će takav postupak prouzrokovati ranu menopauzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijeloj se priči ističe da se Angelina, Brad i njihovo šestero djece odlično nose s cijelom situacijom, a sve je izglednije da bi par konačno uskoro mogao izreći sudbonosno 'da', a nagađa se i o lokacijama na kojima bi se ceremonija održala.

'BiH, Haiti ili Kambodža lokacije su koje bi mogli izabrati za vjenčanje, jer će tako dati svoj doprinos globalnoj zajednici. Možda zvuči pretenciozno, ali Angelina vjeruje da se treba založiti za svoje ciljeve. To bi se ujedno uklopilo u njen humanitarni rad, a ona bi voljela da taj dio njenog života bude u sklopu toga', kazao je britanskom Daily Mailu 'izvor blizak paru'.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo