SPREMA NEŠTO POSEBNO / Mr. Beast gušta u Hrvatskoj: Pojavio se ekskluzivan video - najpopularniji youtuber svijeta ležerno ušetao u teretanu

Image
Foto: Screenshot Dubrovački dnevnik

Mr. Beast je viđen kako ulazi u teretanu u Lapadu s prijateljem

1.2.2024.
13:35
Screenshot Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Poznati američki youtuber James Stephen Donaldson (25), poznatiji kao Mr. Beast, nedavno je doputovao u Hrvatsku kako bi snimio video. U sklopu svog boravka u Dubrovniku, Mr. Beast je posjetio teretanu "Saiyan gym" s prijateljem Shawnom Hendrixom, koji je bio pobjednik prošlogodišnjeg Mr.Beastova izazova "Survive 100 Days In Circle, Win $500,000".

U ležernom izdanju

Dubrovački dnevnik ekskluzivno donosi video u kojem youtuber ulazi u teretanu u Lapadu. Mr. Beast se pojavio u ležernom outfitu. Nosio je bijelu majicu i sivi donji dio trenirke, obuo je bijele tenisice, a u rukama držao mobitel. Sudeći prema snimci, bio je vrlo opušten i dobre volje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema video

Podsjetimo, u Dubrovniku su već danima blokirani razrušeni Kupari zbog snimanja videa Mr. Beasta. Zasad nije poznato što će talentirani youtuber snimati, no sigurno je kako će to biti izvrsna promocija za grad koji filmaši obožavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa snimanjem videa za YouTube Mr. Beast započeo je sa samo 13 godina, a uspjeh je postigao 2017. godine videom u kojem broji do 100.000 pregleda. Danas njegov tim sadrži 250 ljudi, a videa koja snima na zavidnoj su razini produkcije. Njegov YouTube kanal ima preko 236 milijuna pretplata, a to ga čini prvim pojedincem s najviše pretplatnika te drugim od svih kanala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJVEĆI FILANTROP /

Mr. Beast je u Hrvatskoj! Znate li gdje snima svoj najnoviji video? ‘Bit će to odlična promocija’

Image
NAJVEĆI FILANTROP /

Mr. Beast je u Hrvatskoj! Znate li gdje snima svoj najnoviji video? ‘Bit će to odlična promocija’

Donira mnogim organizacijama

Osim njegova kanala Mr. Beast, ima i kanal Beast Philanthropy, na kojem objavljuje videa na kojima donira prihod mnogim organizacijama, poput doniranja 2.700.000 dolara za odjeću, 20.000 para cipela za djecu u Africi, davanje školskog pribora najsiromašnijim školama u Americi, doniranje tri milijuna dolara da pomogne ukrajinskim izbjeglicama te mnoge druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i svaka slavna osoba, tako i on, unatoč dobrim djelima koje radi svojim donacijama, nailazi na kritike, gdje ga neki optužuju da profitira na tuđem siromaštvu, a njegov sadržaj nazivaju "charity porn".

POGLEDAJTE VIDEO: Svjetski YouTuberi samo prošle godine zaradili su 22 mil. dolara: A kakva je situacija u Hrvatskoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo