NAJVEĆI FILANTROP / Mr. Beast je u Hrvatskoj! Znate li gdje snima svoj najnoviji video? ‘Bit će to odlična promocija’

Image
Foto: Instagram

Proglašen je najbogatijim youtuberom, a sada je stigao i u Hrvatsku gdje sprema novi video

1.2.2024.
9:35
Instagram
VOYO logo

U Dubrovniku su već danima blokirani razrušeni Kupari, a kako Dubrovački dnevnik tvrdi, razlog tome je snimanje videa poznatog američkog youtubera Jamesa Stephena Donaldsona (25)  poznatijeg kao Mr. Beast, koji je nedavno doputovao u Hrvatsku. Za sada još nije poznato o kakvom videu je riječ, ali ono što je sigurno je to da će to biti odlična promocija za grad koji filmaši obožavaju.

Prvi pojedinac s najviše pretplatnika

Sa snimanjem videa za YouTube započeo je sa samo 13 godina, a uspjeh je postigao 2017. godine videom u kojem broji do 100.000 pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas njegov tim sadrži 250 ljudi, a videa koja snima na zavidnoj su razini produkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov YouTube kanal ima preko 236 milijuna pretplata, a to ga čini prvim pojedincem s najviše pretplatnika te drugim od svih kanala.

Donira brojnim organizacijama

Osim njegova kanala Mr. Beast, ima i kanal Beast Philanthropy, na kojem objavljuje videa na kojima donira prihod mnogim organizacijama, poput doniranja 2.700.000 dolara za odjeću, 20.000 para cipela za djecu u Africi, davanje školskog pribora najsiromašnijim školama u Americi, doniranje tri milijuna dolara da pomogne ukrajinskim izbjeglicama te mnoge druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i svaka slavna osoba, tako i on, unatoč dobrim djelima koje radi svojim donacijama, nailazi na kritike, gdje ga neki optužuju da profitira na tuđem siromaštvu, a njegov sadržaj nazivaju "charity porn".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizirao je i brojna natjecanja koja je i snimao, dijelio je nagrade u visini od milijun dolara. Zbog toga svega dodijeljena mu je titula najvećeg filantropa među youtuberima.

Mr. Beast je još od ranih dana svog kanala učio o algoritmima koji oblikuju YouTube, a na tome je vrijedno radio, što ga je i dovelo do prvog mjesta i titule najbogatijeg youtubera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je izbjegao tragediju koja se dogodila članovima ekspedicije koji su putovali do olupine Titanika. Mr. Beast je bio pozvan, ali je odbio.

Podsjetimo, OceanGateova podmornica Titan, završila je tragično. Eksplodirala je na putu do olupine, a svi putnici su poginuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski tinejdžeri za srpskim youtuberima: Sve više koriste i srpske izraze

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo