Trudna pjevačica, voditeljica i poduzetnica Maja Šuput (41) posljednjih dana ispunjava svoju Instagram stranicu isključivo bajkovitim fotografijama s godišnjega odmora u Dubaiju, na kojemu je bila sa suprugom Nenadom Tatarinovim u prosincu 2020. godine.

Ono što je ispod svake njezine objave glavna tema jest, pogađate, Majin trbuh u sedmom mjesecu trudnoće. Uspješna Zagrepčanka ne skriva sreću što će na proljeće u njezinu malenu obitelj doći sinčić, kojemu se neizmjerno raduje i budući tata.

Rasprava oko veličine trbuha

Lijepa trudnica i danas je počastila obožavatelje dvjema novim fotkama, ovoga puta u bijelom bikiniju s volančićima, u kojemu je klečeći pozirala na plaži. Osim uobičajenih komplimenata i lijepih želja za bebu, pozornost su privukli komentari o veličini Majina trbuha.

MAJA ŠUPUT PROŠETALA JOŠ JEDAN NEOBIČAN BADIĆ: Plažu je pretvorila u modnu pistu i ponosno istaknula trudnički trbuh

"Kako je kod Maje ovako mali trbuh? Majo, molimo savjete", "Meni je takav trbuh bio kada sam bila u trećem mjesecu trudnoće", pišu neke majke, kojima nikako ne u ide u glavu da je kod svake trudnice drugačije te da ne postoji "normalna" veličina trbuha u svakom mjesecu trudnoće.