SVE PRŠTI OD ROMANTIKE / Josipa Pavičić pozirala s dečkom ginekologom i raspekmezila fanove: 'Ljubav dolazi nenadano'

Spisateljica je citirala stihove perzijskog islamskog filozofa i pjesnika Mevlane Dželaludina Rumija

21.7.2021.
8:34
Instagram/Josipa Pavičić

Josipa Pavičić na Instagramu je objavila još jednu fotografiju s dečkom Markom Kisićem, poznatim zagrebačkim ginekologom.

Pozirali su nasmiješeni od uha do uha, ne skrivajući koliko uživaju u vezi. Josipa je u opisu fotke citirala romantične stihove perzijskog islamskog filozofa i pjesnika Mevlane Dželaludina Rumija.

"Jer ljubav je upravo bit i svrha života, kaže Rumi. Ona pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju. Ljubav dolazi nenadano, ali isto tako i odlazi", napisala je spisateljica.

"Ovisi o dvije strane, o duetu koji je zagrljen zaplesao. Ne smatrajte da se nešto podrazumijeva, ne uzimajte se zdravo za gotovo, ulažite u odnos, plešite i na suncu i na kiši. Plešite s pahuljama snijega, nasmijani ili mokrih obraza. Ako čovjek nema osjećaj pripadanja, može odlutati u svim smjerovima svijeta, kao suhi list na vjetru. U potrazi za sobom, u čežnji za pripadanjem, malo pomalo čovjek pređe četrdesetu pa pedesetu, šezdesetu... Pa je sklon utišati glazbu i zaustaviti plesne korake. Ja ću plesati kroz ljubav i jad i čemer, plesat ću i u svojoj boli i u tuzi, strastveno, zanosno... Posvećeno, predano, neobuzdano... Sama i u dvoje, polako i brzo kao protok vode.
Jer dok se dijelovi mijenjaju, cjelina uvijek ostaje ista. Jer ljubav je upravo bit i svrha života, pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju", citirala je Josipa Rumija. 

"Divan ste par", "Lijepi zajedno", "Joj, baš ste super", "Blistate. Nikada bolje niste izgledali! Uživajte u ljubavi", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Josipa i Marko u vezi su od jeseni.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen