Play ponuda

POSLJEDNJE ZBOGOM / Ivana Paradžiković oprostila se od voljenog kolege: 'Kiku je oženio u bolnici, samo sa svećenikom...'

Image
Foto: Instagram

Novinarka i urednica Ivana Paradžiković na svojim društvenim mrežama emotivno se oprostila od Vedrana Bubuljašića

4.1.2023.
19:55
Instagram
Play ponuda

Novinarka Ivana Paradžiković oprostila se od bivšeg kolege Vedrana Buljubašića koji je preminuo nedavno u 44. godini nakon borbe s teškom bolesti.

"Vecko trenutak kada je ova slika nastala, izborio je svoju bitku. Pobijedio leukemiju. Izgubio je oko…ali to što je Vecko dobio neki ne dožive i da stotinu života imaju. Ljubav. I to ljudi kakvu! Filmsku. Na bolesničkoj postelji, na već milijuntoj kemoterapiji, kada su liječničke prognoze bile strašne…Vecku se dogodila…Kike", započela je Paradžiković prisjetivši se Vedranove ljubavne priče s novinarkom Kristinom Tešijom, s kojom se vjenčao u bolnici i dobio troje djece.

Image
TJERA SUZE NA OČI /

Ivana Paradžiković dirnula mnoge svojom objavom o Vukovaru: 'Žive li sad u mojoj kući sretno neki drugi ljudi?'

Image
TJERA SUZE NA OČI /

Ivana Paradžiković dirnula mnoge svojom objavom o Vukovaru: 'Žive li sad u mojoj kući sretno neki drugi ljudi?'

"Oženili su se tako, u bolnici, samo sa svećenikom. Svi su mislili da su ludi. Ali oni su znali…ljubav je to do kraja života! Kad god taj kraj bio. Mogao je biti tada, prije desetak godina…ili danas, kada smo ga pokopali.

Mnogi misle, ovaj put nije pobijedio…bolest kada se vratila, bila je jača…a ja gledam tu njegovu voljenu Kristinu, troje djece koje su dobili u životu punom poštovanja, dobrote i blagosti i mislim si… moj Vecko, ti si odavno zauvijek pobijedio život. Ti si ga živio! Stvorio obitelj. Volio i bio voljen. Neki i da im sto života daš, ne bi znali što s njima. Ti si prijatelju znao. Neka ti je laka zemlja Vecko", napisala je.

Play ponuda
Play ponuda