Kylie Jenner nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u srebrnom badiću, a slika je prikupila preko pet milijuna lajkova

Influencerica Kylie Jenner zna kako zagolicati maštu obožavatelja.

Na putovanju s curama pokazala je svu raskoš svog tijela pozirajući u minijaturnom srebrnom badiću iz kojeg su joj skoro ispale bujne grudi.

Na sebe je stavila i zanimljivi lančić koji joj pada do struka. Kylie je inače nedavno i brendirala svoju kolekciju kupaćih kostima pod imenom Kylie Swim.

HALJINA JOJ JE TRPJELA VELIKI TERET: Kylie Jenner servirala vruću poslasticu u opravici koja izgleda kao druga koža

Puno vježba i pazi što jede

Figuru je postigla redovitim vježbanjem te pravilnom prehranom. Svaki njen dan počinje s pićem - temeljac s lavandom i limunom ili sok od celera.

"Cijeli frižider mi je pun toga. Samo sirov celer kako bih ga mogla svježeg iscijediti", rekla je Kylie, koja tijekom dana popije barem još jednu čašu temeljca.

Najdraža hrana joj je piletina s limunom, povrće, a ponekad si i pravi domaće tacose.

- Ako sam u hotelu, uvijek naručim piletinu s limunom, bijelu rižu, povrće te salatu od kelja s ljutim papričicama i kockicama prepečenog kruha - kaže Kylie. Ipak, ponekad si priušti 'cheat obrok', odnosno hamburger. Kylie, kako kaže, ne može podnijeti glad te da je i njezina kćer Stormi isto takva. Inače, Kylie i Stormi svakog jutra doručkuju skupa. Najdraže jelo djevojčice je voće, slanina i peciva.