Play ponuda

HRVATSKA GLUMICA O OSOBNOJ TRAGEDIJI: / 'Imao je samo 19 godina kada je poginuo. Nedostaje mi svaki dan'

Image

Glumica Ecija Ojdanić je za blagdan Svih Svetih progovorila o osobnoj tragediji koja joj je promijenila život prije 17 godina.

5.11.2016.
15:07
Play ponuda

Prije sedamnaest godina u automobilskoj je nesreći poginuo brat poznate domaće glumice Ecije Ojdanić. Imao je samo 19 godina.

"Moj mi brat nedostaje svaki dan. Prošlo je 17 godina, ali bol nikad ne prolazi, samo se navikneš živjeti s tim", rekla je glumica za Dnevnik.hr.

Često, kaže, misli na brata.

"Okidač za tugu su neke asocijacije na njega, kada čujem glazbu koju je volio ili vidim auto koji je vozio, nekoga da nosi njegovu frizuru", rekla je iskreno Ecija.

Glumici u suočavanju s gubitkom brata pomaže vjera. Upravo zato joj je blagdan Svih Svetih vrlo važan.

"Vjerujem da je on na nebu i da ćemo se jednom sresti. Vjernica sam i to mi pomaže da donekle umanjim bol. Ima nešto lijepo u tom danu. Lijep je obilazak groblja. Vjerujem da nas naši mrtvi čuvaju s neba. Volim obilaziti grobove i lijepo je što se sjetimo naših voljenih", rekla je glumica.

Ojdanić kaže da ju je bratova smrt navela da drugačije shvaća život.

Image
REVIJA ROBERTA SEVERA ODUŠEVILA POZNATE DAME: /

Ana Begić Tahiri i Ecija Ojdanić plijenile pažnju u prvome redu

Image
REVIJA ROBERTA SEVERA ODUŠEVILA POZNATE DAME: /

Ana Begić Tahiri i Ecija Ojdanić plijenile pažnju u prvome redu

"Ta svijest da život može stati u sekundi naučila me da više volim svoj život, da više pažnje dajem drugima, da budem brižnija prema svojima. Naučila sam kako je život vrijedan i da treba uživati u svakom trenutku", kaže Ecija.

Play ponuda
Play ponuda