Play ponuda

FOTO: / Starije od pedeset, a apsolutno predivne!

shimmer fallback

Kada navrše tridesetu, žene počinju imati osjećaj da lagano stare. Bore su sve očitije, sijede sve brojnije, a grudi padaju sve niže.

11.7.2012.
15:55
Play ponuda

U našem društvu koje je bezgranično opsjednuto mladolikim izgledom, bore, sijede i bilo koji drugi znakovi starenja općenito znače da je ženama 'prošao rok trajanja' i malo tko više obraća pozornost na dame u godinama.

No, kao što bi to rekla 89-godišnja komičarka Betty White, 'Strahovanje od starenja zapravo je bespotrebno trošenje lijepog života'.

Inspirirani pojmom bezvremenske ljepote prisjetili smo se dvadesetak slavnih dama starijih od pedeset godina koje služe kao inspiracija kako ne dignuti ruke od sebe, manje se opterećivati svojim izgledom ali ga istovremeno održavati.

Ne, nisu vam potrebne operacije i Botox, ali nije dovoljan samo sapun i hidratantna krema. Lijepo tijelo prvenstveno dolazi od zdravog duga, što znači da ove dame itekako rade na skladu i harmoniji u svom životu.

Naravno da je to lakše uz status zvijezde i bezobrazno mnogo novca, koliko svaka od njih ima na svom računu, no svejedno se valja povesti za njihovim primjerom i od 24 sata u danu barem pola sata posvetiti sebi, svom tijelu i izgledu.

Play ponuda
Play ponuda