FOTO: / Angie Garany guštala u masaži

Boravak od dva tjedna na Farmi je za Angie Garany bio naporan, pa se bivša farmerica odlučila malo opustiti na masaži. Toliko joj je prijalo da je skoro zaspala.

18.5.2010.
13:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Angie Garany, novinarka i starleta koja je u prošlosti bila i fotomodel, a gledatelji su je mogli upoznati i kao jednu od natjecateljica showa arti-200911090497006, toliko su izmorila dva tjedna na Farmi da se odlučila počastiti masažom kako bi se opustila.

Bivša farmerica se toliko opustila na stolu za masažu da je skoro zaspala, a ovakav oblik opuštanja preporučila bi svakome.

Kao što je izjavila za net.hr, dva je tjedna rintala na Farmi i sada se planira dobro odmoriti. Angie ima i problema s alergijom u ovo doba godine, pa se, kako kaže, nije mogla prepoznati koliko joj je lice natečeno.

Iako neki navode da je Angie gladna kruha, ona tvrdi drugačije jer ponekad radi i tri posla kako bi si priuštila sve što želi. Uskoro će početi raditi i na Zrću kao promotorica Aquariusa, a o događanjima u tom popularnom ljetnom klubu bit ćete opširno obaviješteni na stranicama net.hr-a.

Prethodni članci:

arti-201005140874006 arti-200910080168006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali