BRUTALNO ISKRENA / Ella Dvornik javno prozvala bivšeg dečka: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu...'

"Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije", napisala je Ella Dvornik još dodatno objašnjenje u opisu objave

21.9.2021.
9:04
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Inluencerica Ella Dvornik objavila je video na svom TikToku profilu u kojem je otkrila sve o svojoj prošlosti. Prozvala je svoje bivše partnere.

"Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on htio biti s curom koja ga ne želi", započela je Ella.

Zatim je opisala svoj odnos s Matijom. "Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona", rekla je te se zatim osvrnula na još jednog svojeg bivšeg.

Najbitnija lekcija u životu

"Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu", napisala je influencerica u videu. "I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju", zaključila je Dvornik.

Inspiraciju za ovaj video je pronašla u pjesmi Ariane Grande 'Thank U, next' koju i pjeva u videu. "Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije", napisala je Ella još dodatno objašnjenje u opisu objave. 

Ubrzo su objavu komentirali i njezini pratitelji.

"Razlika između djeteta i muškarca", jedan je od komentara, a jedan od njih bio je i da su ona i Charles par za primjer. "Divno je što si iz svega izašla jača i pronašla osobu koja te je vrijedna", još stoji u komentarima. Neki su je još pitali i za neke njezine bivše koje nije spomenula u videu, a neki su ostavili samo emotikona srca i podrške u komentarima.

Možda će te zanimati

'TO JE STAJALO ŽIVOTA NEKOLIKO TISUĆA LJUDI' /

Šprajc očitao bukvicu Berošu zbog Lauca: 'Šteta što ministru moramo pokvariti ovako glupu izliku za tako smrtno ozbiljnu stvar'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali