Osim po brojnim kazališnim ulogama, ostat će upamćen i po serijama i filmovima, u kojima je uvijek ostavljao svoj poseban pečat

U Beogradu je nakon duge i teške bolesti u 74. godini preminuo čuveni srpski glumac Feđa Stojanović, javljaju srpski mediji.

Stojanović je krajem prošle godine imao operaciju, kada mu je zbog tumora odstranjen jedan bubreg. On je u bolnici proveo nekoliko dana, da bi potom bio pušten na kućno liječenje. Feđa se dobro osjećao poslije intervencije i nije bilo nikakvih komplikacija s njegovim zdravstvenim stanjem, bez obzira na to što je operacija bila teža i rizična - i u jeku pandemije koronavirusa.

Bit će kremiran

Prema pisanju Blica, legendarni glumac bit će kremiran u subotu na Novom groblju u Beogradu.

Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu 1973., a od tada je postao i stalni član Pozorišta Atelje 212. Osim po brojnim kazališnim ulogama, ostat će upamćen i po serijama i filmovima, koji uključuju ostvarenja kao što su "Tamo i ovdje", "Ljubav i drugi zločini", "San zimske noći", "Lepa sela lepo gore", "Mala noćna muzika"...

Godinama je radio u kazalištu, ali i na televiziji te je bio profesor na Katedri za glumu na Akademiji umjetnosti BK Univerziteta. Od njega se opraštaju mnogi glumci i kolege s kojima je surađivao, a objave su mu posvetili na društvenim mrežama.