Glumac Matthew Perry (51) nejasno je izgovarao riječi i zabrinjavajuće je izgledao te je zurio u prazno u intervjuu za magazin People povodom nastavka popularnog sitcoma "Prijatelji". Time je naveliko zabrinuo svoje obožavatelje.

Specijal "Prijatelja" snimljen je u travnju, a emitirat će se 27. svibnja. Perry se u intervjuu pojavio s kolegama Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisom Kudrow, Davidom Schwimmerom i Mattom LeBlancom, a pričali su o tome kako je bilo okupiti se i još jednom snimiti legendarni sitcom.

U jednom je trenutku Perry zvučao nejasno dok je odgovarao na pitanje je li ikada uzeo suvenir iz starog seta nakon završetka snimanja showa 2004. godine.

"Ukrao sam posudu s kolačićima na kojoj je bio sat", rekao je izgovarajući izrazit zvuk "sh" na početku riječi "stole (ukrao)", piše Page Six.

Duga borba s ovisnošću

Ta izjava i drugi njegovi komentari zaprepastili su i zabrinuli obožavatelje.

"Upravo sam vidio intervju i ne mogu vjerovati kako izgleda Matthew Perry... To mi jako slama srce", "Boli me kad vidim Matthewa Perryja ovakvog, zurio je u prazninu i polako govorio", "Tužan sam i preplašen zbog Matthewa Perryja", komentirali su fanovi na društvenim mrežama.

Perry se već dugi niz godina bori s ovisnošću, a sve je počelo 1997. godine kada je nakon nesreće s jet-skijem postao ovisan o Vicodinu. Tri godine kasnije, uz to postao je i alkoholičar. Pio je velike količine votke te je kasnije priznao kako se uopće ne sjeća što je radio tri godine na snimanju "Prijatelja".

Matthew je 2018. počeo sa svojom rehabilitacijom, a iste je godine upoznao i svoju sadašnju zaručnicu, 22 godine mlađu agenticu za talente Molly Hurwitz koja mu je velika podrška u borbi s ovisnošću.