VRATIO JOJ JE ŽIVOT NATRAG, ALI... / Očajna Britney Spears iznijela prljavo rublje: 'Otac pokušava od mene iznuditi dva milijuna dolara...'

Jamieju navodno treba novac kako bi platio svoje odvjetnike i bivše poslovne suradnike. Međutim, odvjetnik Matthew Rosengart ne želi popustiti pred Jamiejevim zahtjevima

1.9.2021.
14:58
profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Odvjetnici Britney Spears tvrde da njezin otac, Jamie Spears, pokušava od nje dobiti dva milijuna dolara prije nego što odstupi s mjesta njezinog skrbnika, piše Mirror.

Pjevačica je to potvrdila u novim pravnim dokumentima. Strani mediji pišu da je Britney istaknula kako je njezin otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče s mjesta njezina skrbnika te da od nje želi samo novac.

Jamieju navodno treba novac kako bi platio svoje odvjetnike i bivše poslovne suradnike. Međutim, odvjetnik Matthew Rosengart ne želi popustiti pred Jamiejevim zahtjevima.

Sve zbog love

"Otac Britney Spears neće ništa iznuđivati. Nema pravo postavljati uvjete za uklanjanje s mjesta skrbnika. Već se trebao povući. Bilo bi pristojno i ispravno", rekao je Rosengart za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspendiraju ako se Jamie ne povuče s mjesta skrbnika do kraja rujna, kada je zakazano suđenje u Los Angelesu.

Inače, Jamie Spears nedavno je pristao odstupiti s mjesta dugogodišnjeg skrbnika Britney Spears. Potom je izjavio kako je pjevačicu njegovo skrbništvo "spasilo od katastrofe" te da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne ocrnjivala, kada bi znala opseg njezine ovisnosti i problema s mentalnim zdravljem.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali