Play ponuda

BRAD PITT LJUBI NAJPOŽELJNIJU ŽENU U HOLLYWOODU? / 'On se nikad tako ne otvara kao što je to s njom učinio'

Image
Foto: Profimedia

Brad je svojim prijateljima nagovijestio kako bi želio odvesti Renee na dejt kada ona opet dođe u Los Angeles

27.5.2020.
17:48
Profimedia
Play ponuda

Brad Pitt (56) ima novu ljubav, a radi se o australskoj novinarki Renee Bargh (33) koja je besramno flertovala s njim nedavno na crvenom tepihu, piše Mirror.

Image
TO JE ON? /

Brad Pitt izašao na ulicu u dosad neviđenom izdanju, prolaznici ne vjeruju

Image
TO JE ON? /

Brad Pitt izašao na ulicu u dosad neviđenom izdanju, prolaznici ne vjeruju

Ona je proglašena "najpoželjnijom ženom u Hollywoodu" nakon što je prošlog tjedna negirala da je "potajno izlazila s Tomom Cruiseom".

Renee je u siječnju intervjuirala Brada nakon dodjele SAG nagrada, a između njih su frcale iskre. Glumac je izjavio kako imaju "nevjerojatnu kemiju".

shimmer fallback
shimmer fallback

Imaju zajedničke prijatelje

"Renee je itekako Bradov tip. On vidi da ona ima u sebi sve što je potrebno da bi napredovala u Hollywoodu, a i šire. On se nikada tako ne otvara na crvenom tepihu kao što je to učinio s Renee. Činjenica da je s njom jako dugo razgovarao dokaz je koliko ga je impresionirala", otkrio je neimenovani izvor blizak glumcu.

Brad je svojim prijateljima nagovijestio kako bi želio odvesti Renee na dejt kada ona opet dođe u Los Angeles. Navodno imaju zajedničke prijatelje te su još par puta "naletjeli jedno na drugo" nakon dodjele SAG nagrada.

Renee je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s Bradom te je uz nju napisala "Poanta ove slike je pokazati navodnu kemiju koju imamo Brad i ja".

Play ponuda
Play ponuda