MNOGE JE ŠOKIRALA ODABIROM / Bivši ni ne zna da su prekinuli, a ona već zaručena za novog: Avril Lavigne je gospodarica prstenova, koliko se puta zaručila!

Image
Izvor: Instagram/ Avril Lavigne

Avril iza sebe ima brakove s Chadom Kroegerom i Deryckom Whibleyjem te nekoliko propalih zaruka

7.3.2023.
19:50
Instagram/ Avril Lavigne
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poznata pjevačica, Avril Lavigne, nedavno je potvrdila glasine o svojoj vezi s reperom Tygom (33). Par se pojavio zajedno na Tjednu mode u Parizu gdje su paparazzi zabilježili njihove nježnosti i držanje za ruke.

Osim toga, viđeni su i na drugim događajima, uključujući i zabavu Leonarda DiCaprija prošlog tjedna. Par je također sudjelovao na modnoj reviji i tijekom cijele večeri su razmjenjivali nježnosti.

Image
PRILIČNO BOLESNA TEORIJA: /

Avril Lavigne je navodno već godinama mrtva, ali to nije najbizarniji dio ove priče...

Image
PRILIČNO BOLESNA TEORIJA: /

Avril Lavigne je navodno već godinama mrtva, ali to nije najbizarniji dio ove priče...

Inače, Avril je u veljači potvrdila da je prekinula s glazbenikom Mod Sunom, s kojim se zaručila u ožujku prošle godine.

"Bili su zajedno i zaručeni prije tri dana kada je on krenuo na turneju pa ako se nešto promijenilo, to je za njega novost", rekao je Modov glasnogovornik.

Glazbenik je zaprosio Lavigne u Parizu i poklonio joj zaručnički prsten u obliku srca. Pjevački par je sa svojim pratiteljima podijelio nekoliko fotografija snimljenih tijekom, ali i nakon prosidbe.

'Sanjao sam da sam te zaprosio u Parizu. Izvadio sam prsten i pitao te da ga nosiš. Bio sam na jednom koljenu i pogledao te u oči. Ti si prelijepa da bi te mogao opisati riječima. Uzeo sam tvoju ruku i posljednji dah… rekao sam: hoćeš li se udati za mene? I ona je rekla - da', napisao je Mod Sun ispod objave na Instagramu.

Na romantičnu prosidbu osvrnula se i pjevačica jednom intervjuu. 'Bila je to najbolja, najromantičnija prosidba koju sam ikad mogla poželjeti. Bili smo u Parizu, plovili po rijeci Seini. Imali smo violinista, šampanjac i ruže. Činilo se kao da je vrijeme stalo i tom trenutku postojali smo samo nas dvoje', prepričala je.

Avril iza sebe ima brakove s Chadom Kroegerom, frontmenom benda Nickelback i glazbenikom Deryckom Whibleyjem. Tyga je ljubio Kylie Jenner, Iggy Azaleu i Blac Chynu s kojom ima sina Kinga.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču