Play ponuda

Šokantna ispovijest J.Lo: 'Bila sam beskućnica!'

shimmer fallback

Zbog snimanja editorijala za W Magazine, pjevačica Jennifer Lopez vratila se u rodni Bronx i prisjetila djetinjstva, koje baš i nije bilo lagodno.

10.7.2013.
12:15
Play ponuda

'Posljednji put sam bila ovdje kad su nas mama i tata pozvali u kuću da nam priopće da se razvode nakon 33 godine braka. Mislim da je to razlog moje nervoze prilikom dolaska ovdje. Osjećala sam kao da ću susresti nekoga iz prošlosti i pritom nisam znala koliko će to biti teško', ispričala je Jennifer Lopez u intervjuu za W Magazine.

Danas uspješna 43-godišnjakinja nije oduvijek imala pozamašan bankovni račun. Naprotiv, kad je imala 18 godina živjela je kao beskućnica i to zbog svađe s majkom Guadalupe Rodriguez.

'Moji roditelji nisu odobravali karijeru koju sam odabrala, tako da sam se iselila iz zajedničke kuće. Mama i ja smo se stalno svađale, nisam htjela ići na fakultet, htjela sam se okušati u plesu na puno radno vrijeme. Počela sam spavati na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, no rekla sam joj da to jednostavno moram napraviti', prisjeća se Jennifer svojih početaka.

Sav trud naposljetku se i isplatio. Samo nekoliko mjeseci nakon ove teške odluke, J.Lo je dobila i prvi posao.

'Nekoliko mjeseci kasnije dobila sam plesnu gažu u Europi. Kad sam se vratila, ponudili su mi posao u In Living Coloru, postala sam dio Fly Girla i preselila sam se u Los Angeles. Sve se dogodilo u godinu dana', kaže Lopez, koja se tada iz Bronxa u New Yorku preselila u Hollywood.

Iako je isprva 'mrzila LA, sad priznaje da ga voli, a inspiraciju i snagu i dalje crpi u svom susjedstvu'.

Play ponuda
Play ponuda