AVA KARABATIĆ PONOVNO ŠOKIRA: / Objavila je skandaloznu fotku s profesorima; 'Oni su mi mentori, pomažu da završim doktorat'

Image
Foto: Instagram

Sliku na kojoj je jedan grize za dojku, a drugi drži oko struka starleta je brzo izbrisala

2.2.2020.
18:18
Instagram
Play logo

Ava Karabatić (31) redovito šokira javnost svojim istupima na društvenim mrežama. Kad je već mnogi prozivaju za nemoral, kontroverzna starleta odlučila je zaigrati njihovu igru te je počela provocirati više nego ikad.

shimmer fallback
shimmer fallback

Poznata Splićanka sada je objavila fotografiju s dvojicom muškaraca, za koje tvrdi da su sveučilišni profesori. Ne bi u tome bilo ništa skandalozno da je jedan od njih na slici ne grize za dojku, a drugi drži oko struka. Uza sve to Ava je dodala opis da u kojemu je otkrila da su joj to mentori koji će joj pomoći da doktorira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Skandaloznu fotku odmah je izbrisala

"Susret sa starim profesorima s fakulteta, nagovorili su me da upišem doktorat. Ja kao osoba koja uvijek želi znati više prihvatila sam taj izazov, a i imat ću pomoć profesora jer su mi mentori. Uh, mislite li da ću uspjeti? Profesori znaju biti jako strogi i zločesti, bojim se", napisala je ona, a zbog lavine kritika zatim i uklonila objavu s Instagrama.

Ali, spominjala je ona doktorat te profesore i u prethodnim objavama, kada je, ležeći na krevetu u golišavom izdanju poručila: "Profesore, čekam te već pola sata, kad će više taj doktorat?"

shimmer fallback
shimmer fallback

U sljedećem je postu navela kako je shvatila da je "vrag odnio šalu" te se obračunala s hejterima u poduljem statusu, koji prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Oglasila se i o navodnom prekidu veze

"Vidim da je 'vrag odnio šalu' i da ste zapravo glupi i retardirani (čast pojedincima). Toliko ste plitki da ne razumijete sarkazam. Ja čitam, gledam komentare i pitam se je l' moguće da ste toliko bolesni, prebolesni. Naravno da ne trebam doktorat, ni diplomu, odavno sam ja diplomirala i dobila doktorat. Iskreno, više mi čak nije smiješno sprdat se kad vidim da nitko ne shvaća zaje*anciju (pišem s cenzurom jer instagram je postao zaista bolestan s brisanjem slika i davanjem opomena radi gluposti)", započela je Ava, a onda se oglasila i o nagađanjima da je prekinula vezu s turskim manekenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AVA KARABATIĆ SASVIM OTVORENO O VEZI S TURSKIM MANEKENOM: /

'Svađamo se, najviše zbog daljine'

"Čovjek koji me je na prošloj fotografiji hranio jagodama je Khaled Ali. Previše smo dali u našu ljubav, prošli smo more i bilo bi glupo da odustanemo pred rijekom. Ne brinite, sve ću vam objasniti što se desilo među nama, i glavna stvar je da smo sad dobro. Za par dana je godišnjica. Ono što nas nije ubilo, to nas je ojačalo. Volim te, Khaled!", poručila je splitska starleta svojemu odabraniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo