KAKO TO DA SE ODVAŽILA?! / Angelina Jolie iznenadila novim fotografijama: Fanovi ne mogu doći k sebi, pogledajte što je objavila

Image
Foto: profimedia

Dosad nije željela javno dijeliti ni fotografije ni informacije o svojoj djeci, stoga ne čudi što su obožavatelji ovaj glumičin potez dočekali s oduševljenjem

4.9.2021.
14:01
profimedia
Play logo

Holivudska glumica Angelina Jolie iznenadila je obožavatelje objavivši na nedavno otvorenom Instagram profilu fotografije svojih dviju kćeri dok čitaju, pišu mediji.

Naime, glumica dosad ne samo da nije imala nikakav profil na društvenim mrežama, već nije željela javno dijeliti ni fotografije ni informacije o djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su omiljene knjige u našoj kući. Voljeli bismo znati koje su vama najdraže", napisala je uz fotografije.

Na prvoj je šesnaestogodišnja Zahara Jolie-Pitt dok čita roman nobelovke Tony Morrison, "The Bluest Eye" (Najplavije oči), prvi put objavljen 1970, a na drugoj fotografiji je petnaestogodišnja Shiloh koja čita knjigu "The Dark Lady" britanskoga repera, novinara, autora, aktivista i pjesnika Akale, čije je pravo ime Kingslee James McLean Daley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Otvorila Instagram kako bi ukazala na nepravdu

Osim Zahare i Shiloh, Jolie i njezin bivši suprug Brad Pitt roditelji su dvadesetogodišnjeg Maddoxa, sedamnaestogodišnjeg Paxa i trinaestogodišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugogodišnja aktivistica za ljudska prava, Jolie je svoj Instagram račun otvorila tek u kolovozu, ušavši u povijest kao korisnica koja je najbrže dosegnula milijun sljedbenika.

Prvi post koji je podijelila bilo je pismo afganistanske djevojke nakon što su zemlju zauzeli talibani. Pojasnila je da je osjećala potrebu pridružiti se društvenim mrežama da bi ukazala na nepravdu koja se događa u Afganistanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica se zadnji put u javnosti pojavila s kćerima Zaharom i Shiloh krajem 2019. godine, kada su sve tri prisustvovale europskoj premijeri filma "Maleficent" (Zlurada) u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo