'SVE JE RUČNI RAD' / Zgodna Meri u seksi trikou proglašena najbolje odjevenom na Dori: Izazovan kostim očarao žiri, slažete li se s izborom?

Image
Izvor: Eurosong.hr

Meri Andraković osvojila je ukupno 225 bodova te su glasovi publike presudili da nagrada Looksy by Sensation odlazi upravo u njezine ruke

12.2.2023.
12:37
Eurosong.hr
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na Dori se odavno ne raspravlja samo o pjesmi i nastupu. Vizualni dojam itekako je važan, stoga su se pomno pratile i odjevne kombinacije izvođača.

Peteročlani stručni žiri te urednici i čitatelji portala Eurosong.hr odlučili su da najbolji stajling Dore 2023. ima pjevačica Meri Andraković. Zgodna crnka u mrežastim čarapama i seksi trikou te crnim maksi čizmama osvojila je nagradu Looksy, a njezin outfit potpisuje mlada i talentirana hrvatska dizajnerica Lora Holjevac.

Meri Andraković osvojila je ukupno 225 bodova te su glasovi publike presudili da nagrada Looksy by Sensation, nagrada za najbolju odjevnu kombinaciju na Dori, odlazi u njezine ruke. Na drugom mjestu našla se grupa Let 3 sa 155 osvojenih bodova, a na trećem sa 150 bodova smjestila se Đana.

Image
OBJAVA JE HIT /

Andrija Jarak zakucao komentarom Dore: 'Nakon dva sata kreveljenja i pravljenja budala od sebe, izađe čovjek i...'

Image
OBJAVA JE HIT /

Andrija Jarak zakucao komentarom Dore: 'Nakon dva sata kreveljenja i pravljenja budala od sebe, izađe čovjek i...'

Inspiracija za kostim

"Oduševljena sam što je naša odjevna kombinacija odabrana za najbolju jer je puno rada i truda uloženo u ovaj kostim i kostim mojih plesačica. Sve je to osmislila i ručno napravila naša Lora Holjevac te joj ovim putem zahvaljujem što je iznijela ovu moju unutarnju ratnicu na scenu", rekla je pobjednica Meri Andraković.

"Inspiraciju sam dobila iz same Meri, njezine pjesme i iz svoje mašte. Ova kreacija bila je igra moje kreative", nadovezala se dizajnerica Lora Holjevac, zaslužna za ovu odjevnu kombinaciju.

Treća godina zaredom

Stručni žiri činili su pjevačica i dobitnica Looksyja 2022. Tina Vukov, pjevačica i glazbenica Franka Batelić, modni dizajner brenda KLISAB Marko Šabarić, magistar modnog dizajna Damir Begović te dizajnerica, manekenka i influencerica Lidija Lešić. Uz njih, u žiriju su i dvije urednice portala Eurosong.hr – Andrea Guša i Ivana Prkić.

Zapažena modna nagrada Looksy održala se treću godinu zaredom, a pobjednik odabran glasovima stručnog žirija i posjetitelja portala Eurosong.hr odlazi iz Opatije s posebnom statuom.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču