ZBOG PIJESKA U ŠPINATU: / Jasna Odorčić prva napustila 'Celebrity MasterChef'

Zadatak u Stres testu bio je replicirati pitu tipičnu za sjevernu Europu te obojiti jaja na tradicionalan hrvatski način.

24.3.2016.
9:33
NOVA TV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Svi ste taj Stres test ozbiljno shvatili da ste mu podlegli. To je pozitivno u jednu ruku jer pokazujete da vam je stalo do ostanka u MasterChef kuhinji", poručila je kandidatima Ana. Kao manje uspješne žiri je izdvojio Ervina, Jasnu, Milu i Vladu, a prva koje je napustila MasterChef je Jasna kojoj je presudio pijesak u špinatu kojeg je osjetila Ana pri kušanju, piše u priopćenju Nove TV.

Jasna je rekla kako je isprala špinat, no očito to nije bilo dovoljno.

"Ja kad kupujem u trgovinama zapakiran špinat nije potrebno toliko ispiranja kao kad ga kupujem svjež na tržnici od neke bakice za koju znam da ga je izvadila iz zemlje dva sata prije", objasnila je Jasna.

"To što sam pala na jelu koje toliko često radim i koje moji ukućani vole jesti, to mi je užasno veliko razočarenje. To vam je kao da kad natjecatelj matematike iz osnovne škole dođe u srednju i prvu jedinicu dobije iz matematike!", zaključila je Jasna i oprostila se s kolegama i žirijem.

Osim što je bio Stres test, kuhanje je bilo poprilično napeto i zbog toga što su kuhali po nepoznatom receptu u borbi za ostanak u MasterChef kuhinji. Budući da inače ne jede i ne radi pite, Vladi je ovaj zadatak bio poprilično naporan da je pitao žiri može li ne dovršiti jelo.

"Nemam volje, nemam snage. Ja to nikad ne bih jeo, meni je to gorko", kazao im je, no Ana ga je uspjela razuvjeriti da nastavi s kuhanjem.

"Ana, očito uz to što je vrhunska u svom poslu u kulinarstvu, zrači zapravo jednom mirnoćom, staloženošću i u momentu kada sam ja se bio polupredao, ona je rekla ne, ne, ne, nemojte se predati, napravite kako vama paše. I onda me krenulo. Čim se Ana pojavila, ja sam bio drugi čovjek!", zaključio je Vlado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Idući tjedan kandidati započinju s Kutijom iznenađenja, zatim će uslijediti još jedan zanimljiv Test kreativnosti, a uskoro će se morati susresti i s još jednim Stres testom koji će još jednu zvijezdu izbaciti iz Celebrity MasterChefa.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali