VODILA SE TIJESNA I NAPETA BORBA: / Marina i Renato izvukli su deblji kraj i napustili show

Četiri para ulaze u finale showa, a od idućeg se tjedna razdvajaju i osam kandidata kuha samostalno

13.12.2019.
23:10
Maja Bota

U petak navečer dogodilo se bodovno izjednačenje na dnu ljestvice pa su se prijateljice Međimurke jedna protiv druge borile u eliminacijskom izazovu, a omlet je odlučio o sudbini natjecatelja u kulinarskom showu.

Marina i Renato tijekom tjedna bili su najugroženiji par za izlazak iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!", a samo četiri boda razlike dijelile su ih od predzadnjih na ljestvici - Karmen i Dine.

U izazovu "pećnica iznenađenja" Marina i Renato opet su morali pripremati ribu, koja im svakako nije najdraža namirnica, pa ih je već na samom početku ulovila lagana panika, a bilo je i dosta neslaganja oko načina njezine pripreme.

Najniže bodove dobili su Karmen i Dino

"Nemam ozbiljniju primjedbu jer je sve ukusno i dobro, ali mislim da je prejednostavno za ovu fazu natjecanja", komentirala je Željka Klemenčić njihovu kvinoju s povrćem za predjelo te popečke od krumpira i pečenu pastrvu, a par je za jelo dobio 22 boda. Najniže bodove večeri, samo 18 bodova, dobili su Karmen i Dino zbog prepečene jetrice, što je ugrozilo njihov daljnji ostanak u showu.

Kada su se zbrojili svi bodovi tjedna, prve na ljestvici bile su Ana i Katarina sa 106 bodova, zatim su slijedili Katica i Marko s 98 bodova, pa Franka i Dina s 87, a Marina i Renato te Karmen i Dino dijelili su posljednje mjesto sa 74 boda. Kako bi odlučili koji par napušta show, žiri je parovima zadao zadatak da u 15 minuta pripreme omlet.

"Kod Karmen i Dine ima puno više nadjeva, a malo jaja, pa dajem malu prednost Marini i Renatu jer imaju više jaja i sočan omlet", kazao je Hrvoje Zirojević s kojim se složio Ivan Pažanin dok su Tomislav Špiček i Željka bili više na strani omleta koji su pripremili Karmen i Dine. Na kraju večeri, žiri je donio jednoglasnu odluku u kojoj je odlučio da show napuštaju Marina i Renato.

Marina i Renato su razočarani

"Malo sam razočarana jer smo ispali tik do finalnog tjedna, ali mi je drago zbog Karmen", priznala je Marina. Renato je također bio razočaran zbog odlaska, ali je sretan što je bio dio cijele ove kulinarske priče. "Zahvalio bih produkciji RTL-a na dobroj organizaciji showa, žiriju i mentorima koji u nas vodili kroz show, ocjenjivali nas strogo, ali pravilno, zatim kolegama te partnerici Marini", izjavio je Renman.

No nakon napetih eliminacija, još uvijek nije bio kraj iznenađenjima. Naime, četiri para ulaze u finalni tjedan, a od idućeg se tjedna razdvajaju i osam kandidata kuha samostalno te će se na kraju tjedna proglasiti samo jedan pobjednik sedme sezone showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!".

Kako će natjecatelji funkcionirati bez kulinarskih partnera i tko će na kraju odnijeti laskavu titulu i vrijednu nagradu, pratite u finalnom tjednu showa!

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali