[VIDEO] TOP 5 SVAĐA IZ KONTROVERZNOG REALITYJA: / Ovo je pravi dokaz da je u ljubavi zaista sve dopušteno

Image

Teško vam je zaključiti tko je u pravu i na čijoj ste strani? Uvijek se možete upoznati s odnosom posvađanih ljubavnika i pogledati Love Island na RTLplayu

15.5.2020.
15:41
VOYO logo

Svi volimo dobru svađu, naravno, kad ne sudjelujemo u njoj. Kontroverzni reality show Love Island pravi je dokaz kako je u ljubavi sve dopušteno. Koncept showa već je svima poznat, a s obzirom na to da se radi o osjećajima i sparivanju unutar emisije, otočani ponekad zaborave da biti u paru ne znači biti u pravoj ljubavnoj vezi. Tako se dosta često zna dogoditi da se parovi ne nalaze na istim valnim dužinama i zbog drugačijih poimanja 'veze' dolazi do čestih sukoba među njima. Ovo je naših top 5 svađa. I baš nam je čudno da je Hayley u većini njih…

Eyal i Hayley sukobili su se već u prvom tjednu provedenom u showu. Naime, prilikom prvog izbacivanja Hayley je iskoristila svoju ženstveniju stranu kako bi nagovorila Eyala da je ipak odabere za partnericu i pruži njihovoj 'vezi' novu šansu. A to je Eyal krivo protumačio… ili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da je za njihov sukob bio kriv Wes, koji je svom prijatelju u nevolji samo želio pomoći. Ali Hayley ni njemu nije ostala dužna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zločesti dečko četvrte sezone, Adam, također je u prvom tjednu mnogim djevojkama pomutio pamet. Naime, njegov prvi odabir bila je Kendall, koja je napustila vilu nakon Rosienog dolaska. Adam voli bahate djevojke, no ova pravnica britka jezika nije mu ostala dužna kada je čula kako nestašni Adam već ima u planu zavesti novu otočanku. Pa podignimo čaše!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je odbacila Eyala, Hayley je bacila oko na Charlieja. No, ova odlučna plavuša očito ni s novim dečkom nije bila spremna na vezanje. Zapravo, cijelo vrijeme je tvrdila kako ne vidi potencijal niti u jednoj vezi koja joj se nudi u Love Islandu. Njihova veza eskalirala je konfliktom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraćamo se ponovno Rosie i Adamu. Adam se predstavlja kao dečko koji zna što želi, a u Love Islandu želi svaku novu djevojku koja uđe u kuću. Ipak, Rosie je posao raspravljati se tako da šarmantni Adam nije imao šansu u ovom konfliktu… Na čijoj ste strani?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je prerano suditi i zaključivati na čiju ste stranu stali u navedenim konfliktima. Ipak vam preporučujemo da pogledate Love Island na RTLplayu i prosudite sami tko je u pravu, a tko nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo