Play ponuda

Odjenula korzet i haltere, mrdala guzom i u 65-oj postala svjetski hit

shimmer fallback

Da je televizijski nastup Nede Ukraden u showu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem se transformirala u svjetsku divu Beyonce, ostavio sve bez daha, pokazalo se i izvan regije.

15.10.2014.
10:13
Play ponuda

Naime, britanski Daily Mail prenosi kako je 'baka', kako su je nazvali, Neda Ukraden (64) svojim nastupom opasno zaprijetila Beyonce, a u svom naslovu upozoravaju: 'Beyonce, pazi se, stiže Neda Ukraden!'

Neda Ukraden sve je fascinirala svojim itekako upečatljivim nastupom i imitacijom Beyonce, izvevši pjesmu Sweet dreams, s dodjele MTV nagrada.

U tekstu su prenijeli i njezine riječi nakon nastupa: "Htjela sam pokazati da i baka može biti mlada, vitalna, puna energija i uspješna".

Daily Mail nije se mogao nadiviti njezinim pokretima i figuri, a razgovarali su i sa njezinim obožavateljem, Trpimirom Markovićem (50).

"Mislio sam da je prestala pjevati nakon što je otvorila restoran, pa sam bio iznenađen kada sam vidio da se vratila. Izgleda seksi i zvuči bolje no ikad. Izabrao bi nju umjesto Beyonce, bilo kada", rekao je Trpimir. //www.youtube.com/embed/HeNmPQ7bFCI

Play ponuda
Play ponuda