TU NAMIRNICU IZBJEGAVAJU / Maja iz 'Večere za 5' sprema slavonsku deliciju, a dame nisu oduševljene

Image
Foto: RTL

Maja će večeru spraviti od domaćih krvavica i kobasica, svinjskog karea, šampinjona, domaće šunke, vrhnja za šlag i čvrstog jogurta.

7.5.2024.
10:15
RTL
VOYO logo

Prodavačica Maja Radić Kajzer ugostit će protukandidatkinje drugog dana ovotjedne "Večere za 5" koju pratimo na RTL-u i platformi Voyo, a kako kaže, u kulinarsku avanturu se upustila zbog novog iskustva.

Image
OTKRILA ŠTO JU VESELI /

Ovotjednu 'Večeru za 5' otvara simpatična Katarina: 'Radujem se ovom sudjelovanju'

Image
OTKRILA ŠTO JU VESELI /

Ovotjednu 'Večeru za 5' otvara simpatična Katarina: 'Radujem se ovom sudjelovanju'

Smatra se simpatičnom i samozatajnom, a dodaje i da voli čitati, kuhati te brinuti za svoju djecu. Najčešće kuha domaće specijalitete i tradicionalna jela svog kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U braku sam 14, 15 godina. Imamo blizance od 13 godina. U životu sam čistila, radila u školi, konobarila, išla u nadnice. Život na selu je, svi misle, možda usporen, ali nije. Tu je briga o djeci, o životinjama, kući, brzo to prođe. Imamo kokoši, svinje od kojih se prave kobasice, šunke, kuleni i sve što ide od svinja. Imamo i dvije mačke i dva psa", ispričala je Maja.

Maji pobjeda nije toliko bitna

"Prijavila sam se zbog novog iskustva. Djeca su inzistirala da se prijavim", zaključila je. "Gosti od mene mogu očekivati dobra jela, da neće biti preslano kao što znam nekad presoliti. Nadam se da ću ih uspjeti zabaviti i raspoložiti. Pobjeda mi nije toliko bitna, ali svatko voli pobijediti pa ako uspijem, bit će super", zaključila je Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Maja Radić Kajzer

Neki nisu oduševljeni krvavicama…

Večeru je odlučila spraviti od domaćih krvavica i kobasica, svinjskog karea, šampinjona, domaće šunke, vrhnja za šlag i čvrstog jogurta. "Zvuči mi hranjivo, definitivno se radujem, jedva čekam da nešto pojedem", otkrila je Katarina.

"Krvavica, malo mi je to... ne znam", zaključila je Timoteja. "Domaće krvavice izbjegavam", konkretnija je bila Marina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Hoće li Maji presuditi krvavice, ne propustite pogledati u novoj epizodi ''Večere za 5'' od 17.50 sati na RTL-u. "Večeru za 5" pratite i 25 sata ranije na Voyu.

POGLEDAJTE VIDEO: Casper je u kuhanju imao pomoć supruge, a ispričali su svoju bajku: 'Onda se asistentica zaljubila u svoga kraljevića'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo