UPOZNAJTE KANDIDATE / Živopisna ekipa iz Rijeke u novom tjednu 'Večere za 5 na selu': Što nam to sprema blogerica i izvođačica duhovne glazbe?

Image

Najpopularniji domaći kulinarski show svoje avanture nastavlja u Rijeci! Nakon makarskog tjedna, 'Večera za 5 na selu' uplovit će u najveću hrvatsku luku

12.2.2023.
15:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najveća hrvatska luka sigurno je odredište 'Večere za 5 na selu' idućeg tjedna! Ekipa najpopularnijeg domaćeg kulinarskog showa bacila je sidro, a dočekali su ih veseli kandidati.

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhat će umjetnica i poduzetnica Milena Matešić, voditeljica poslovanja i frizerka Tajana Saldom, farmaceutkinja, nutricionistica, maserka i kozmetičarka Mirna Međimorec, učiteljica Rahela Grozdanov te prodajni savjetnik Mauro Benčan.

Milena Matešić ima 53 godine, po zanimanju je umjetnica i poduzetnica te dolazi iz Rijeke. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novih izazova, ljudi, ali i puno zabave! Bavi se plesom, obožava dobru glazbu te je ljubiteljica mediteranske, azijske i sjevernoafričke kuhinje.

shimmer fallback
shimmer fallback

30-godišnja Tajana Saldom po struci je frizerka, no radi kao voditeljica u prodaji zlata. Tajana voli fino jesti, a prijavila se kako bi svojima dokazala da može fino i skuhati! Za sebe će reći da je vesela, komunikativna i otvorena za nova iskustva. Slobodno vrijeme voli provoditi u putovanjima i posjećivanju vinarija. Ljubiteljica je tradicionalne hrvatske kuhinje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Mirna Međimorec ima 53 godine, po zanimanju je farmaceutkinja, nutricionistica, maserka i kozmetičarka te je i laser akupunkturolog te se bavi nekirurškim pomlađivanjem. Ova svestrana Riječanka u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi promovirala zdrav način života - kojeg smatra svojim poslom, ali i hobijem.

shimmer fallback
shimmer fallback

Učiteljica Rahela Grozdanov dolazi iz Rijeke, ima 47 godina te se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila zbog novih iskustava, poznanstava i zanimljivih izazova. Brižna je majka troje djece, a za sebe voli reći i da je društvena, komunikativna te aktivna. Osim toga, bavi se humanitarnim projektima, volonterka je, pjeva i bavi se duhovnom glazbom te ima i dva izdana CD-a. Usto vodi i blog te je koautorica knjige 'Mama za mame'.

shimmer fallback
shimmer fallback

Blaženi među ženama ovog tjedna bit će Mauro Benčan. 26-godišnji prodajni savjetnik iz Rijeke obožava mediteransku kuhinju, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se jer voli dobru hranu, atmosferu i zabavu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ne propustite nove epizode 'Večere za 5 na selu', radnim danom od 20:15 samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču