Play ponuda

'Od veselja sam plakala sve do kuce'

shimmer fallback

Mlade glumacke zvijezde Ayca Aysin Turan i İlayda Cevik, uz glumce Ozcana Deniza, Ece Uslu, Yavuza Bingola, Ozlem Conker i Mesuta Akusta glume u novoj seriji Crna ruza.

8.9.2014.
14:55
Play ponuda

U produkcijskoj kuci Avsar, koja je pruzila priliku brojnim mladim glumcima u seriji Ljubav, vjera, nada i Polja tulipana, vjeruju da ce mlade glumice Ayca Aysin Turan i İlayda Cevik postati najtrazenija imena u televizijskom svijetu. Ayca glumi Adu, a İlayda njenu sestru Mayu.

Te dvije mlade glumice dobile su izvrsne ocjene gledatelja i TV-redatelja. Pozornost plijene svojom ljepotom i glumackom izvedbom.

Ilayda je izjavila da je ovo njezino prvo iskustvo pred kamerama i dodala: 'Jos ne mogu vjerovati da sam dio ovako velikog projekta. Kada sam otisla na prvi razgovor vezano uz ulogu, mislila sam da je nemoguce da je dobijem. Poslije su me nazvali i rekli mi da cu glumiti blizanku, koja je jedan od glavnih likova u seriji. Mislila sam da se sale, te sam do pocetka snimanja, dok mi redatelj Murat Saracoğlu nije rekao da snimamo, ostala u tom uvjerenju. I dalje mislim da samo sanjam i strah me je da bih se mogla probuditi.'

Aycu Aysin Turan turska publika je prije uloge u Crnoj ruzi imala priliku gledati u seriji Duboke vode.

Izjavila je da je neopisiv osjecaj raditi s glumcima koje smatra svojim uzorima: 'Kad sam prvi put procitala scenarij serije Crna ruza, jako mi se svidio lik Ade koju u njoj glumim te sam odlucila da pod svaku cijenu moram dobiti tu ulogu. Zatvorila sam se u kucu i danima radila. Kad su me prozvali na audiciji, izasla sam pred producenta i redatelja. Tresla sam se od uzbudenja. Nakon sto sam zavrsila, obojica su se pogledali i sa smijeskom utvrdili da su nasli osobu koja ce glumiti Adu. Bilo mi je jako neugodno pa sam smjesta izjurila iz sobe. Od veselja sam plakala sve do kuce.'

Producent Sukru Avsar rekao je da je serija Crna ruza velik projekt koji ima drukciji koncept. 'U okruzenju koje radije bira dobro poznata lica, mi otkrivamo mlade i darovite glumce. Uprava TV-kuce FOX vjeruje u nasa predvidanja te pruza priliku mladim i darovitim glumcima. Mislim da iz tog aspekta nasa produkcijska kuca u suradnju s TV-kanalom FOX radi vrlo vaznu stvar za cijeli sektor', rekao je Sukru Avsar, naglasivsi tako doprinos mladih glumaca.

Play ponuda
Play ponuda