Play ponuda

BRAVO, ANATACHA! / Pobijedila je emocija: Drnišanka teške životne priče i nestvarnog vokala je pobjednica Supertalenta!

Image
Foto: Screenshot/Supertalent

Iako njezin nastup nije protekao onako kako ga je ona sama zamislila, sjajna Anatacha je, osim žirija, osvojila i gledatelje, koji su odlučili da je upravo ona novi Supertalent

20.12.2021.
0:04
Screenshot/Supertalent
Play ponuda

Pobjednica osme sezone "Supertalenta" je Anatacha Filimone!

Konkurencija je doista bila jaka i u cijeloj lepezi talenata žiri je imao užasno tešku odluku probrati troje najboljih. Nakon kratkog vijećanja, nijanse su presudile.

U superfinale su, odlukom Maje Šuput, Martine Tomčić, Davora Bilmana i Janka Popovića Volarića prošle tri nevjerojatne dame: australska Hrvatica Siena Uremović, Ukrajinka Tetiana Kundyk te Drnišanka Anatacha Filimone.

Gledatelji su odradili ostatak, a njihovi telefonski glasovi odlučili su da je najveći supertalent 2021. godine 19-godišnja Drnišanka Anatacha.

Image
MA, SJAJNA JE BILA! /

Mlada Drnišanka se slomila usred nastupa u finalu 'Supertalenta', Tomčić: 'Ovo je najsvetije što ti se moglo dogoditi'

Image
MA, SJAJNA JE BILA! /

Mlada Drnišanka se slomila usred nastupa u finalu 'Supertalenta', Tomčić: 'Ovo je najsvetije što ti se moglo dogoditi'

Tri najbolje točke

"Plesna zvijer", kako ju je Martina nazvala odmah u audicijskoj emisiji, Siena je osvojila žiri svojom nadljudskom snagom i nikad prije viđenom plesnom tehnikom, kao i moćnom porukom o važnosti brige za Zemlju, koju je provukla kroz svoj nastup.

Zavodljiva cirkusantica Tetiana je apsolutno čudo na žici, ali i na svili. Teško je njezine talente uopće svrstati pod jedan zajednički nazivnik. Svaki njezin nastup bio je zahtjevniji od prethodnoga, u finalu je pokazala balansiranje na žici s jednom nogom, dok je žica ispod nje gorjela.

Iako njezin nastup nije protekao onako kako ga je ona sama zamislila, sjajna Anatacha dokazala je svoju veličinu i zaslužila mjesto među tri superfinalista osme sezone. Drnišanka teške životne priče i moćnog vokala pjevala je baladu "My Kind of Love", tijekom koje su je svladale emocije te je zaplakala.

Play ponuda
Play ponuda