STUDENT (19) BRILJIRAO U 'POTJERI': / Rasturio Deana Kotigu i kući odnio 48.500 kuna

Image
Foto: Screenshot

Mladi Varaždinac točno je odgovorio na pitanja koja nije znao ni lovac Kotiga

24.9.2020.
19:43
Screenshot
Play logo

Roberto Bregović (19), student prve godine Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, u HRT-ovom kvizu "Potjera" istaknuo se izuzetnim znanjem i osvojio 48.500 kuna. Mladi Varaždinac točno je odgovorio na pitanja koja nije znao ni lovac Dean Kotiga.

"Bilo je treme, naravno. Pogotovo na probnom snimanju. Kasnije kad se snimalo za televiziju bila je manja", rekao je Robert za 24sata. "Mislim da sam dobio jedan dobar set koji je podosta odgovarao mojem području znanja", dodao je Roberto koji se u kvizu htio suočiti upravo s Kotigom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Lovac je bio jako zabavan, bilo mi je smiješno što se ubacivao svojim pošalicama i forama, baš mi je ostavio dobar dojam. Naravno, mislim da je veliko iskustvo barem imati i priliku zaigrati protiv nekih od lovaca, to su ljudi koji posjeduju nevjerojatno širok spektar znanja i još je bolji osjećaj na kraju nekog od njih i pobijediti", rekao je.

Play logo

Roberto jako voli kvizove, a prijavio se i u "Tko želi biti milijunaš?". "Pratim 'Potjeru' i 'Milijunaša'. Najdraži kviz mi je bio 'Šifra' zbog zanimljivog koncepta", kazao je.

shimmer fallback
shimmer fallback
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo