Play ponuda

OPET SU MU DRUGI KRIVI / Temperamentni Božidar iz 'Večere za 5' opet 'jaše': 'Ako se stručna komisija ne popravi – ja idem doma!

Image
Foto: RTL

Novi izazov je pred natjecateljima showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho', a odnosi među natjecateljima nisu baš bajni.

21.12.2021.
13:46
RTL
Play ponuda

Nekadašnji protivnici iz "Večere za 5 na selu" sada trebaju biti složan tim u blagdanskom specijalu "Tri, dva, jedan - ho, ho, ho". No, već smo u prvoj epizodi vidjeli da to neće biti tako lako.

Image
PALE PRVE KRITIKE /

Ljutiti Božidar u 'Tri, dva jedan - ho, ho, ho!' zaprijetio: 'Idem doma, mene je sramota'

Image
PALE PRVE KRITIKE /

Ljutiti Božidar u 'Tri, dva jedan - ho, ho, ho!' zaprijetio: 'Idem doma, mene je sramota'

Iako su Božidara u timu Nesalomljivih ipak slomile izrazito niske ocjene, danas tvrdi kako će sigurno zaslužiti tri desetke, piše RTL u najavi večerašnjeg epizode.

"Mislim da se danas mora popraviti stručna komisija jer ako se ne popravi – ja idem doma!", rekao je Božidar, još uvijek očigledno uzrujan i ljutit na Ivana i Lukreciju, zbog ne tako uspješnog deserta.

"Ja se ne bojim novog kuhanja, mene je samo strah da oni opet ne naprave grešku u kolačima", uvjereno će Božidar, čiji nam je temperament poznat još iz showa "Večera za 5 na selu".

Složni timovi obrok grade

Stara je poslovica da samo složa braća kuću grade. Dok tim Nesalomljivih pokušava pronaći zajednički jezik, ostali se vrlo dobro slažu i vjeruju jedni u druge.

Hoće li sve ostati samo na riječima ili će ipak doći do nesuglasica, otkrit će nam večerašnja epizoda.

Hoće li Božidar dobiti tri desetke, tko će napraviti najbolja, a tko najgora jela po Špičekovim receptima – pogledajte večeras u 21.15 sati na RTL-u!

Play ponuda
Play ponuda