SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: / U finalnoj epizodi Hulija sprema osvetu Kerimu koji ju je ostavio u prvoj bračnoj noći (Djevojka sa sela)

Image
28.8.2018.
10:44
VOYO logo

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Spone ljubavi

Ciro čeka Magnoliju u baru. Tiao prisili Magnoliju da bude kod kuće. Pokaže joj video koji je Ciro snimio sa svojim ispovjedima. Laura kaže da ako Pedro želi vidjeti kćer, morat će u Luandu. Tiago predbacuje Leticiji što je pozvala Marinu na večeru. Antonio pozove Jessicu da odu k Leticiji na večeru. Helo ispituje Pedra o pozivu koji je primio. Tiao daje Magnoliji ultimatum. Pedro govori Helo o Lauri i iznenadi se ženinom potporom. Juninho se prepire s Yarom zbog Aline. Flavia kaže Misaelu da je Aline prostitutka i da se moraju pomiriti s time. Elio savjetuje Salete da se kloni Gustava. Ruty Raquel uhvati Antonija i Jessicu kako skupa idu s posla. Marina potvrdi Leticiji da je poljubila Tiaga u bolnici. Tiao i Magnolia su u vezi.

Image

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Začin ljubavi

Kamilova i Dževatova potraga za tajnim blagom venecijanskoga gusara nastavlja se obavijena crnim velom noći, a igra s kostima dokazat će da onaj tko jamu kopa, sam u nju upada. Svoje planove pokazuju Fatihu. Zejnep dolazi kod Gulsum radi Fatiha i Selin i upozorava na obiteljski problem. Bijesnoj Mukades govori kako je svjesna da plaća danak svoje pogreške. Svoj bijes Mukades će iskaliti i na Mustafi. Hoće li Zejnep naići na razumijevanje? Kako će na situaciju reagirati Fatih? Hoće li se pokazati da je obitelj svetinja ili je sve ipak samo lažni sjaj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Djevojka sa sela

Na svadbu koja je okupila sve Hulija stavlja svoj žig. Hulija ni na minutu nije zaboravila kako ju je Kerim prvu noć nakon vjenčanja ostavio na cjedilu pa kuje plan za osvetu. Taj događaj kod svih, a osobito kod Kerima, izazove veliko iznenađenje i uzrokuje ponovni obračun među dvojcem. Hulijina će odluka sve istine izvući na vidjelo.

Image

NOVA TV, 21.30, TURKSA SERIJA, Kazna

Umut je bijesan i šokiran jer je vidio Alija Nedžata, Naz i Kana kako se vraćaju iz Polonezkoja. Započne slijediti Ali Nedžatov automobil. Naz telefonski razgovara s Ajšen, kaže majci da se vraća i da mora razgovarati s njom. Baš kad je Umut stisnuo gas da ih sustigne, nazove ga Mert koji mu kaže da žele surađivati s njim na projektu automobila i da Ali Nedžat želi sastanak s njime danas. Umut razmisli na trenutak i pristane. Aliju Nedžatu zvoni mobitel, zove ga Neslihan koja pokušava saznati kad se vraćaju. U tom joj času Fejza uzme mobitel iz ruke i počne pozivati Alija Nedžata na red. Tarik je napet zbog Fejzine ljubavi prema Kanu. Umut se vraća u radionicu i zamišljeno gleda crteže. Naz odlazi u Ajšenin ured naći se s majkom i razgovara s majkom o kreditu. Ajšen se protivi, ali Naz je odlučna da stavi kuću pod hipoteku i digne kredit kako bi vratila Umutov dug. Ali Nedžat i Kan u kupnji su. Fejza, Neslihan i Ibo pridružuju im se. Nakon što je obavio kupnju za Kana, Ali Nedžat zastane pred parfumerijom i odluči Naz kupiti parfem. Fejza se začudi. Kan odlazi s Fejzom i ostalima u rezidenciju. Fejza putem saznaje od Kana da je Naz bila s njima u Polonezkoju. Ali Nedžat se vraća u holding. Umut donosi svoje nacrte i došao na sastanak. Ali Nedžat se začudi kad vidi da je Umut dizajner kojeg čeka. Ipak, dojmili su ga se Umutovi nacrti. Ali Nedžat vraća se u rezidenciju. Na večeri razgovara s Tarikom i Neslihan kako Fejza povremeno Kana zove Bariš. Ali Nedžat je zabrinut i kaže da Fejza mora prihvatiti da je Kan njegov sin. Neslihan objašnjava da je to prolazna faza i da je korisno za Fejzinu terapiju, ali da će poslije prihvatiti istinu. Kad Fejza siđe na večeru, uguši Kana prevelikom pažnjom i kad ga ponovno počne zvati Bariš, Kan joj kaže da se ne zove Bariš i da ne voli jesti povrće. Fejza napušta večeru plačući, a Kan se rasplače i kaže da nije želio rastužiti Fejzu. Ali Nedžat tada pokazuje što je prava očinska ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo