Play ponuda

PUCAJU ZIVCI U MASTERCHEFU Kandidat bacio tanjur u smece: / 'Ziri je bezobrazan!'

shimmer fallback
15.5.2015.
14:13
Play ponuda

"Sad se lagano priblizava i kraj. Nekako se svi moramo fokusirati i gurati sto bolje znamo i umijemo. Samo ce jedan prezivjeti", komentirat ce Ratko, dok ce Robert dodati: "Doslo je vrijeme da svaki put netko ispadne i utisno smo dosli, sto se kaze i grizemo, radimo."

Voda pobjednickog tima ove nedjelje nece birati glavnu namirnicu, vec ce tu cast prepustiti nekome drugom po vlastitom nahodenju, a odabir ce pasti na Elenu, sto se njoj nece pretjerano svidjeti.

"On je stvarno cuk-cuk. Mislim, da ja idem birati namirnicu, i jos me poznaje! Ja ne znam zasto je on to sebi, meni i svima ostalima napravio. To je cista glupost. Mislim ubit cu ga radi ovoga" komentirat ce Elena, a sto ce izabrati i hoce li kandidati biti zadovoljni njezinim odabirom, doznajte ove nedjelje.

Nece biti prvi put u MasterChef kuhinji da kandidat u ducanu zaboravi uzeti glavnu namirnicu, a upravo to dogodit ce se Ratku.

Kako ce uzeti pivo kao jednu od dodatnih namirnica, a zaboraviti glavnu, Dino ce zakljuciti da Ratka ceka 30-minutna pauza od kuhanja te dodaje: "Pivo ima, spek bu si narezal..", na sto ce Ratko komentirati: "Ziri se zeza, oni se mogu zezati, a ja nemam taj luksuz da se zezam. Morat cu sto brze raditi, koristiti obje ruke, pokusat se fokusirati i zanemariti strah od ispadanja koji me u trenutcima hvata!"

Dinu na zulj stat ce Ivana. Nakon posjeta njezine radne povrsine gdje ce ziriju Ivana kazati kako nikad ne kuha s tom vrstom mesa, Dino ce kazati: "Moram iskreno priznat da ako jos jednom cujem: ja ovo radim prvi put, ovo nije moj komad ovog ili onog mesa, osut cu se!" na sto ce se Andrej nadovezati: "To obicno koriste da bi opravdali neprimjenjivanje osnovnih tehnika."

Posebno dramatican trenutak bit ce na kusanju Ratkovog jela. Iako ce zaboravit glavnu namirnicu, Ratko ce ipak od dodatnih namirnica uspjeti spremiti jelo za ziri, no naici ce i na odbijenicu. Radovan ce zakljuciti kako je Ratkova misao vodilja raskos i da se ranije rodio sigurno bi bio glavni kuhar nekom od Lujeva, dok ce mu Andrej poruciti: "A s obzirom da si se rodio danas mozes u najbolju ruku biti kuhar u nekom perifernom zatvoru!"

S obzirom na komentare, Ratko ce po povratku na svoje mjesto, tanjur baciti u kantu za smece. "Malo su bezobrazni sa svojim komentarima", komentirat ce Ratko kritike zirija.

Ni ovoga puta suza u MasterChefu nece nedostajati. Eleni, koja ce birati glavnu namirnicu Andrej ce poruciti: "Ovo jelo nema veze s mozgom, a jos manje ima veze s gastronomijom!" sto ce nju posebno pogoditi i nece moci suspregnuti suze.

Ove nedjelje u goste dolazi kuhar Dragan Dragojlovic Gaga, freelancer chef i konzultant, dizajner jela u mnogim kampanjama i TV reklamama, kreator menija gomile prestiznih restorana, ali i nekadasnji Dinov sous-chef.

Kandidati koji zavrse u Stres testu, imat ce izazov replicirati Gagino jelo. O kakvom se jelu radi i tko ce u tome uspjeti, a tko ce biti manje uspjesan pa ce napustiti MasterChef gledatelji imaju priliku doznati u nedjelju od 22 sata na Novoj TV!

Play ponuda
Play ponuda