CIGI ZAKUHAO FRKU / Prepucavanje oko 'bradatih žena' otišlo daleko: Nikolina mu spustila, on uzvratio: 'Ti se uvijek obriješ na vrijeme'

Na tapeti se našlo hrabro izdanje glazbenika Bože Vreće, koji je nedavno prošetao u suknji i štiklama

19.7.2021.
13:16
RTL

Modnom stručnjaku Nevenu Ciganoviću u najnovijem Modnom sudu RTL-ova Exkluziva pridružila se Nikolina Ristović, koju je voditeljica Ana Miščević najavila kao "kraljicu stila".

Na tapeti se našlo hrabro izdanje glazbenika Bože Vreće, koji je nedavno prošetao u suknji i štiklama. Nikolina je bez mnogo razmišljanja pozdravila ovakav izlazak iz okvira, ali Cigi je brzo zakuhao frku.

Krenuo zanimljiv dijalog

"Možda sam ja jedan od tih konzervativnih...", započeo je Neven, a njegova sukomentatorica brzopotezno ga je prekinula, vidno šokirana. "Ti?", pitala ga je Nikolina.

"Da. Ja", nasmijao se Neven, pa dodao: "Meni je ovo grozno. Meni to izgleda kao odbjegla žena iz cirkusa. Meni je to užasno, evo iskreno..."

"Je li to zbog toga što se obukao kao žena?", upitala je Nikolina. "Ne mogu zamisliti bradatu ženu. To mi je katastrofa...", odgovorio je Cigi. "Dobro, nisi mene vidio ujutro", spustila mu je Ristović, a on joj kroz smijeh dobacio: "Dobro, ti se uvijek obriješ na vrijeme."

Srećom, zna kad treba stati

Oko Ane Gruice i njezina supruga Borana Uglešića bili su složni: "Svaka im čast na usklađenosti", rekla je Nikolina, a njihov stajling blagonaklono je prokomentirao i Neven.

No, zato Aljoša Asanović i njegov sin Antonio nisu dobro prošli kod zahtjevnog Cigija: "Oni kao da su došli s barke neke", ispalio je modni stručnjak.

"Što kažeš na sina?", pitala je Ana Miščević. "Ti stvarno hoćeš da ti iskreno kažem za sina?", smijuljio se Neven. "Nemoj previše u detalje ići", dobacila je Nikolina.

"To ti mogu reći kasnije u četiri oka", rekao je Neven i zaključio: "Ima dobre tetovaže."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen