POPUCALA PO ŠAVOVIMA: / 'Nikad nisam mislila da ću ja bit ta glupača koja plače ispred kamere'

MasterChef ovoga petka donosi pravu poslasticu za sve slatkoljupce. Nakon zdravog kuhanja, kandidati će pripremati slatke delicije. I ovaj put, bit će suza i razočaranja, pa čak i teških riječi.

29.4.2015.
10:54

'Glavni razlog zašto slastice šefovima zadaju glavobolje je ustvari taj što su slastičarstvo i kuharstvo različite discipline, odnosno na različitim načelima se grade. Kuharstvo je u većini živo i fleksibilno i ustvari se dosta oslanja na osjećaje, odnosno na osobu koja to izvodi, a slastičarstvo je egzatna znanost. Dakle, to je fizika i kemija. Tu se računa', pojasnio je Dino osnovna načela i razlike između kuharstva i slastičarstva.

Radovan, ljubitelj slatkoga, prije početka izazova poručuju: 'Moja životna radost, ali i problem je što volim jako puno finih jediva, a najviše volim slatko. Molim vas, nemojte me razočarati!'

'Ja sam samoj sebi rekla da se moram potruditi više i moram pokazati više i bolje. Ne znam je li danas taj dan, ali nadam se da će uskoro osvanuti', kazala je Ivana, a prema reakcijama žirija na njezin cupcake, čini se kako će se ipak morati još više truditi ukoliko želi produžiti svoj boravak u MasterChef kuhinji.

Inače, uvijek smirena i staložena, nakon Dinovog komentara kako je njezin desert za pekaru te kako s tim desertom može biti jedino šegrt nekom slastičaru u restoranu i to jedino ako slastičar bude dobre volje, Ivana se slomila.

'Daš mi muffin, najgluplji kolač koji se služi u pekarama i onda mi kažeš da je za pekaru! Što? Imam osjećaj da on ima velika očekivanja od mene i to je super u jednu ruku, a u drugu daj prestani me više nokautirati, ne mogu se dizati toliko puta!' - komentirala je Ivana ne uspijevajući suspregnuti suze.

'Ja nikad nisam mislila da ću ja bit ta glupača koja plače ispred kamere, ali jednostavno ne možeš objasnit koliko je to emocija u tebi. Nije kriv zadatak, kriva sam ja. Trebala sam od tog dosadnog cupcakea napraviti dobar kolač!, dodala je Ivana.

U zoni slatkog kandidate će dočekati i Test osjetila u kojemu će imati zadatak pogoditi naziv deserta te prepoznati sastojke u njemu. 'Teško se pripremiti za Test osjetila. Ili osjetiš ili ne osjetiš', komentirao je Ratko prije početka izazova.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali