Play ponuda

'Oni si moju suprugu ne mogu priuštiti'

shimmer fallback
17.7.2012.
19:28
Play ponuda

Posljednjih se dana šuška o tome kako bi članica žirija mogla postati Mariah Carey koja do sada nije komentirala hoće li se pridružiti postavi Američkog Idola, ali njen suprug Nick Cannon ipak nije bio toliko suzdržan, napominjući kako Mariah u show neće doći za malen novčani iznos.

'Nisam siguran da si je mogu priuštiti. Ako su J.Lo dali 20 milijuna dolara, njoj trebaju dati barem duplo toliko', poručio je Nick producentima showa. Da su njegove tvrdnje opravdane dokazuje i činjenica da je Mariah trebala postati članica i X Factora, no ipak nije pozvana zbog previsokih financijskih očekivanja.

A ne samo da si ne mogu priuštiti Mariah, već se Američki Idol toliko bori sa statistikama gledanosti da je u pitanje doveden i sam opstanak ovog talent showa.

J. Lo. želi da je u 'Američkom idolu' naslijedi Bono ili Mick Jagger

Otkako je prošli tjedan najavila da nakon dvije sezone odlazi iz žirija talent showa Američki idol, nagađa se tko bi na tom mjestu mogao zamijeniti Jennifer Lopez.

Kao moguća nasljednica spominje se Mariah Carey, no J. Lo. otkrila je da bi na svom mjestu najradije vidjela velike rock-zvijezde poput frontmena U2 Bona, Bon Jovija ili pjevača The Rolling Stonesa Micka Jaggera.

'Mislim da bi producenti showa trebali stremiti vrlo visoko i pitati Bona, Bon Jovija ili Micka Jaggera da me zamijene', rekla je 42-godišnja pjevačica za ABC news.

Otkrila je da ju je na odlazak iz showa za koji je dobila 15 milijuna dolara potaknuo odlazak Stevena Tylera koji se želio posvetiti svom bendu Aerosmithu.

'Imali smo predivan odnos. Bez njega emisija više neće biti ista', priznala je Jennifer.

Play ponuda
Play ponuda