Play ponuda

NA PLAYU / Počela je nova serija koja će vas prikovati za ekrane - o poznatom regionalnom glumcu koji je ubio svoje napadače, a onda...

Image
Foto: Promo

Miniserija je nastala po motivima istoimenog autobiografskog bestselera popularnog glumca Žarka Lauševića

23.1.2023.
10:46
Promo

U nedjelju na PLAYU kreće regionalna serija "Pad" koja je snimljena po knjizi glumca Žarka Lauševića koji je u samoobrani ubio dvije osobe, pa završio u zatvoru.

Miniserija se fokusira na život i karijeru glumca Ivana Maslaća kojeg igra Milan Marić. Uz njega u seriji glume i Krešimir Mikić i Slavko Sobin te Dragan Marinković, Dubravka Drakić, Milica Janevski, Anđela Jovanović, Kemal Rizvanović i Izudin Bajrović.

Miniserija je nastala po motivima istoimenog autobiografskog bestselera popularnog glumca Žarka Lauševića te kroz osam epizoda nudi uzbudljiv i dramski potentan osvrt na život i karijeru glumca Ivana Maslaća.

Galerija živopisnih likova

Priča serije počinje kasno navečer, u srpnju 1993. godine, u trenutku kada dva brata, Ivan i Stojan, dolaze u stričev stan, nedaleko od mjesta gdje se upravo dogodio sukob s tragičnim posljedicama u Podgorici.

Priča se nastavlja u istražnom zatvoru SPUŽ. Paralelno upoznajemo odnos Ivana i njegovog oca Nikole, ozbiljnog i racionalnog čovjeka, s kojim Ivan ima kompliciran odnos od djetinjstva. Ove dvije priče su komplicirane i proširene, osvjetljavajući s jedne strane zavodljivi život jedne od najvećih glumačkih zvijezda Jugoslavije, ali i mračnu stranu devedesetih, korumpirano pravosuđe, zatvorski polusvijet.

Image
SAMO NA PLAY PREMIUMU /

Britney je nakon 13 godina konačno slobodna izgovoriti istinu: Pogledajte dokumentarac - je li je otac zaštitio ili uništio?

Image
SAMO NA PLAY PREMIUMU /

Britney je nakon 13 godina konačno slobodna izgovoriti istinu: Pogledajte dokumentarac - je li je otac zaštitio ili uništio?

Galerija živopisnih likova koje naš junak susreće u zatvoru, lopovi, kriminalci, ubojice, politički zatvorenici, atmosfera devedesetih u kojoj su sve društvene i moralne vrijednosti dovedene u pitanje, ključni lomovi u njegovom intimnom životu, odnos s najbližim rođacima, obitelji, prijateljima, scene iz sudnica, odnos prema slavi, ali i popularnosti.